KØBENHAVN

20. maj 2017

Hi guys! Så er jeg hjemme igen efter par dage i København. Til jer som følger med på snappen, I ved hvad jeg har fortaget mig og jeg har virkelig haft det godt. Jeg har filmet videre med tv-holdet til noget, som jeg desværre ikke kan fortælle om endnu lol.. Men det handler om blogging og om ærlighed. Jeg altid været ærlig, og jeg går hele vejen især med disse optagelser og jeg er så glad for, at jeg har fået denne mulighed.= JEG TOG BILLEDERNE MED MIN IPHONE SELVOM JEG HAVDE 3 FORSKELLIGE KAMERAER MED HAHA!

Jeg havde også brug for at komme væk hjemmefra, som jeg fortalte om i en af mine indlæg, omkring at starte helt forfra med et  knust hjerte (læs indlægget her). Jeg troede aldrig, at jeg nogensinde skulle fortælle om det, og jeg har fundet ud af at tale om det og være åben omkring det er vejen fra.. Det kommer vi ind på senere hen! MEN jeg mødte SÅ mange af mine følgere på denne tur og jeg mødte faktisk en hel klasse, som havde været en tur til Bornholm. Jeg vlogger fra turen og videoen kommer snart op på kanalen HER.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar