DET ER OKAY IKKE AT HOLDE EN AFTALE

30. maj 2017

Hi guys! Jeg sad lige i et moment i dag, og faktisk også de sidste par’ dage hvor jeg havde aftalt noget med en og har alligevel gjort det helt modsatte da jeg valgte at følge min mavefornemmelse. Det skal lige siges, at det ikke var “en lille aftale“, men det var ret personligt, og vi har haft kæmpe skænderier om hvordan denne aftale skulle være. Til sidst kom jeg frem til, at jeg ikke ville kunne komme videre på en måde, hvis jeg ikke bare sagde det, som lød godt og jeg har faktisk gjort det helt modsatte..


Det lidt lige meget hvad det er  – hvis i tænker hvad er det!? Det er personligt og jeg skal nok komme ind på det en dag. Dette indlæg handler mere omkring, at nogen gange så tager vi alle mennesker et valg, og hvad der er bedst for os selv. Man bliver såret og man sårer andre, og det lyder måske lidt mærkeligt, men det okay ikke at holde på en aftale hvis det handler om, at passe på sig selv og tænke på sig selv. Nogen vil ha’ dårlig samvittighed og det har jeg faktisk overhovedet ikke! Jeg føler det er et af de bedste valg, som jeg har taget for mig selv i rigtig mange år. Jeg glæder mig til at dele præcis hvad det er,  når vi nærmere os det. Men husk at det er okay, at man tænker på sig selv og siger fra, selvom det kan gøre ondt på andre.. Blogges ved snart!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar