SÅ ER DEN AKTIV IGEN – RABATKODE TIL CHANTI!

11. juli 2017

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Chanti.dk)

Hi guys! Velkommen tilbage til bloggen! Jeg har faktisk savnet at blogge og i mit næste indlæg får I en update omkring det hele efter min video, som jeg postede og tak fordi at I tog så godt imod den. Noget andet jeg har glædet mig til er at jeg nu kan sige, at den rabatkode som var udgået for long time er aktiv igen og endnu mere vildt er, at I kan bruge koden i 3 måneder! Yes det er crazy! Chanti har været så søde, at de vil gi’ mine læsere 20% de næste 3 måneder frem. (gælder ikke ombytningsserien).


20% RABAT PÅ ALLE SMYKKER PÅ CHANTI.DK MED KODEN: HAMSA20! DER ER GYLDIG FREM TIL 01.10.2017


Hos Chanti har de alt til alle både mænd, kvinder og børn til forskellig priser. Jeg har rigtige mange ringe fra Chanti og går stadig med dem tit. Jeg ved mange af jer tit skriver herinde og over mail, at den anden rabatkode ikke virker, men hvis i kiggede godt efter så var  indlægget et par år gammel nu heh.. Jeg er glad for at i bruger mine rabatkoder og derfor blev jeg ekstra glad da Chanti ville gi’ mine læsere hele 3 måneder med rabatkoden. Jeg skal nok blogge om det igen, så jeg kan huske jer på det men nu ved i at koden virker igen!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar