MIN HISTORIE DEL 2: “JEG BLEV TIL GLENN”

14. juli 2017

Hi guys! Først og fremmest vil jeg sige tusind tak fordi at i tog så godt imod del 1 igår! Det betyder så meget for mig og jeg er så glad for, at jeg kan bruge min blog til at fortælle jer om alt det her. Jeg laver i alt 4 dele og i dette indlæg er det blevet tid til del 2 og jeg vil forsætte fra hvor jeg slap. Ellers er i mere end velkommen til at se videoen hvor jeg taler ud “min historie – jeg taler ud” inde på min Youtube-kanal.Jeg husker tydeligt at det var en søndag formiddag hvor Knudhilda valgte og poste en video, hvor jeg fik en besked fra en anden person som spurgte om jeg godt vidste, at Knudhilda havde lavet en video hvor hun kalder mig for “Glenn“.  Jeg kunne se at hun havde skjult videoen og jeg tænkte at hun nok var i gang med at slette sine svar på de beskeder hvor hun viser fra vores samtale tilbage i januar måned. Jeg tænkte nok, at hun manglede opmærksomhed og at hun kunne se på hendes visninger, at det ikke gik så godt. Jeg kunne hurtigt regne ud at Knudhilda havde gang i noget meget skæmmende. Jeg tænkt ikke mere over det og senere samme aften postede hun så videoen, hvor jeg valgte at sige til mig selv, at jeg ikke ville se den. Der var få der skrev til mig, og jeg svarede bare at jeg ikke vil gi’ en person som hende opmærksomhed, for hun er ligegyldig og hvorfor skulle jeg bruge min kostbare tid på hende? Jeg finder ud af at Knudhilda har kontaktet andre YouTubere, som jeg aldrig har snakket med eller vidste at de fandtes, at de skulle kommentere under hendes video, at de havde oplevet præcis det samme som hende. Dette er fakta, da en af de YouTubere der gjorde det, har givet mig en undskyldning og slettet sin youtube video om mig. Knudhilda har oprettet en samtale chat på Facebook hvor hun har inviteret andre sociale tabere hvor de sidder og sviner mig til og aftaler på skift at lave videoer om mig. Det kommer vi til senere! Jeg har fået alle screenshoots og endnu skæmmende er, at folk hun gik på gymnasiet med, 3-4 stykker som er piger, har kontaktet mig omkring hende. Vi tager den senere. Knudhilda fortsætter og med denne serie omkring “Glenn” hvor hun river en anden YouTuber med ind i billedet, som jeg ikke har talt med i næsten et år og sidder snakker noget så ligegyldigt om mig. Denne YouTubere er jeg ikke uvenner med og vi fik hurtigt snakket ud og der er ingenting mellem hende og jeg. Knudhilda puttede ord i munden på hende, som hun er rigtig god til. At hun oveni købet gider at sidde og ringe folk op og tale om mig på youtube siger hvor usselt et menneske og hvor grådig hun er. Jeg giver det et fuck for hun er ligegyldig. Jeg vælger at se nogle af de videoer, da jeg bliver bombet med hvad jeg synes og forstår ikke helt at nogen overhovedet tror på hende? Da jeg ser dem får jeg kvalme og forstår slet ikke at hun kan lyve så meget overfor de små børn? Jeg forstår overhovedet ikke at man kan få sig selv til det? Det husker mig på at hun fortalte mig da vi skrev sammen “at den måde man får succes på i dansk Youtube er at svine andre til“. Jeg troede ikke at nogen kunne være så syge i deres tankegang og jeg vidste slet ikke hvad der ventede mig endnu. Jeg postede en video hvor jeg spildte 25 sekunder af mit liv og sagde at historien ikke var sådan og jeg simpelthen ikke vil give Knudhilda opmærksomhed. Men Knudhilda kunne se at det gav hende visninger, som hun desværre altid får, når hun bruger andre kendte mennesker fordi hendes indhold er så ligegyldigt, at ingen gider at se det. Jeg bliver kontaktet af en pige, som spørger mig ind til omkring det med “Glenn” og jeg forklarer hende hurtigt hvordan det hele hænger sammen. At jeg ikke har sendt Knudhilda billeder af mit sæd, som hun ellers har sagt. (Hun vidste godt at det bare var serum). For over et år siden lavede jeg et prank indlæg, som i kan læse her. Men Knudhilda er et usselt menneske, som ved præcis hvordan man skal lyve sig til opmærksomhed. Knudhilda bruger de næste nætter på at planlægge videoer med andre YouTubere om mig, og hun får også travlt med at lave fake samtaler, som skal se ud som at det er min profil og jeg skriver nogle meget syge ting. Men tilbage til den pige. Jeg sender hende indlægget, som jeg har lavet for et år siden og mere er der ikke i det. Knudhilda skynder sig at lave en video og fortæller at “Glenn” har afsløret sig selv? Lad vær? Tror hun det her er et spil eller hvad? Hvad fuck laver hun tænkte jeg? Men noget endnu mere usselt vælger Knudhilda at skrive som sin titel, at jeg sender en 11 årig pige sæd billeder og snakker i telefon IGEN med den lille pige, hvor Knudhilda putter ord i munden på hende oveni siger “så nu har du fået angst omkring det” til en lille pige, som desværre nok ser op til Knudhilda. Hvad vil hun svare, udover ja? Jeg er stadig i chok! Jeg vælger at lave en undskyldnings video, hvor jeg undskylder for at ha’ sendt billeder videre til Knudhilda af andre (som hun selv ville se), men det stadig forkert af mig og selvom næsten alle gør den slags, skal det bare ikke ske. Da Knudhilda ser at folk tilgiver mig sker der det mest ubehageligste i mit liv. Fredag D. 9 juni 2017 – går min verden i sort.. (forsættelse i del 3!)

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


  • Svar
    mads
    15. juli 2017 at 18:15

    STOLT <3

Skriv en kommentar