MIN HISTORIE DEL 3: SHITSTORM PÅ LØGNE!

15. juli 2017

Hi guys! Så er vi kommet til del 3, som er anden sidste indlæg og i morgen kommer del 4, og jeg er så glad for at i har taget så godt imod del 1 og del 2! Det er super dejligt at skrive det i detaljer, om hvordan det har været for mig. Det bliver måske lidt for personligt for mig i de næste to dele, og det er vigtigt for mig at denne slags her ikke sker for mine kollegaer eller andre derude. Jeg er ret sikker på at det er noget vi alle har og kommer til at lære noget af. I må stadig gerne se min video “Min historie – jeg taler ud” inde på min YouTube-kanal.Fredag d. 9 juni 2017 – Jeg havde lavet den her video hvor jeg gav min undskyldning til hende, og den undskyldning er trukket tilbage fra min side, så ved I det. Knudhilda fortjener det ikke. Jeg havde desværre lavet den video, og da hun kunne se, at folk også kunne se det fra min side og det dermed stille og roligt havde lagt sig, så gik hun i panik. Knudhilda gik så langt som jeg aldrig nogensinde i mit liv havde regnet med, at nogen som helst havde samvittighed til. At lave en video hvor hun advarer forældre og andre mennesker til at blokere mig, og at jeg er meldt til politiet af over 100 børn (som bl.a. er piger på 11 år) og deres forældre. Oveni købet sad hun og “græd” eller som politiet sagde, så havde de ikke set noget så opstillet som hendes tragiske video. HELE MIN VERDEN GÅR I SORT! Jeg bryder helt sammen og falder helt om, og jeg kan slet ikke stoppe med at græde. Min instagram, facebook og youtube bliver bombarderet med trusler, jeg bliver hængt ud som pædofil og jeg kan slet ikke være i min krop. Jeg kunne mærke hvordan jeg gik i stykker indeni. Min veninde skynder sig at komme her hjem. Hun har været i mit liv de sidste 5 år, og hun har aldrig set mig sådan som jeg var i det øjeblik, som jeg aldrig nogensinde vil glemme. Vi ringer til politiet og jeg kan slet ikke snakke. Hende politi damen prøver på at få mig til at falde til ro, da jeg er helt grædefærdig, og jeg siger bare “JEG ER HÆNGT UD SOM PÆDOFIL”. Jeg spørger om jeg er blevet meldt og efter hun fik mit CPR nr så viste det sig, at der IKKE var en eneste der havde meldt mig, som Knudhilda ellers havde sagt i videoen, som var endnu en løgn. Det havde hun IKKE tænkt over. Jeg kan slet ikke forklare jer hvordan den første telefonsamtale med politiet var fordi jeg gik helt i sort… Jeg giver hende alle oplysninger og desværre er det fredag og jeg må vente til mandag, men hun tager sagen videre. Det ikke noget de gør normalt med denne slags sager da det er på nettet, og jeg faktisk er heldig at de går videre med det. Hun får mig til at falde til ro, og det jeg skulle gøre var at deaktivere alle mine sociale medier, så jeg ikke ville få flere trusler og jeg får et andet nummer hvis det skulle ske noget. Min veninde er hos mig og alle mine medier bliver lukket ned. Jeg sidder tilbage alene i min lejlighed og jeg kan slet ikke forstå hvad jeg er blevet beskyldt for og jeg vælger at gøre noget jeg slet ikke er klar til at skrive eller snakke om. Som nogle tabere har prøvet at starte endnu en shitstorm om mig, om at det ikke passer. Føj hvor har jeg lyst til at bruge nogle grimme ord. Det kommer vi til i del 4. Knudhilda‘s video, hvor hun sidder og “græder” og skaber sig, som en eller anden ussel psykolog fra en eller anden dårlig film der går vitalt ud på nettet og hun oveni købet har fået folk til at lave videoer omkring mig. Og hvis I bemærker disse tabere, som har lavet videoer om mig, er det folk med så små følgere, og som er for længst glemt og ikke andet end ondt i røven og de skulle forstille sig, at de kendte mig? At de tror de kan sidde og bruge mit navn for at få visninger og oveni købet lyve sig til, omkring mit privatliv, fortæller mig hvor klamme og onde de er. I ved selv hvem I er, og I kan rende mig. I får mig ALDRIG ned og jeg står her stadig stærkere end nogensinde før. Årh det skulle bare lige ud! Jeg kommer på akut afdelingen i Herning… Jeg kom hjem efter 4 dage, og fra min indlæggelse kommer jeg ikke til at skrive mere om da det er for personligt for mig + der er nogle tabere, som har siddet på youtube og direkte sagt at jeg løj omkring det. At de kan få sig selv til det er så skæmmende, at jeg ikke kalder dem for mennesker og de er kun smålige væsner, som jeg aldrig nogensinde skal, eller vil forstå. Om onsdagen hvor jeg kom hjem, eller vent.. Jeg spoler lige tiden tilbage til d. 10 juni, som er om lørdagen. Da jeg vågner op i akut afdelingen er jeg i kontakt med meget få mennesker, som er i mit liv og de få mennesker fortæller mig, at der er blevet oprettet profiler i mit navn, som skal forestille, at det er mig. Den ene profil har Knudhilda selv oprettet og jeg kan ikke fortælle jer hvordan den er blevet sporet frem til hendes adresse og det er også tydeligt, at det er hende selv da hun er så grådig og klam i sig selv og prøver på at få følgere på hendes egen profil ved at poste billeder af hende selv. Jeg er dopet i sovepiller og mange andre ting, så jeg faktisk ikke rigtig kan føle det store og de næste par dage ligger jeg og sover. Min veninde, som også har meldt Knudhilda forklarer mig, hvilke videoer Knudhilda har lavet og at hele nettet er fyldt med mit navn. Knudhilda har skjult disse videoer hvor hun siger, at jeg er pædofil (jeg har fået den video fordi der sidder nogle seje mennesker derude og gemmer alt, TAK!). Oveni købet har hun givet mig diagnoser, som om at hun var min egen private læge. Og at hun så siger at hun er opvokset med psykiske syge mennesker i hendes familie og at man ikke kan stole på dem fortæller mig igen, at hun er et usselt menneske! Knudhilda og jeg snakkede sammen i cirka 3 uger og alligevel sidder hun og snakker om mig, som om at hun kender mig? De videoer har hun gjort privat fordi at hun fik så meget hate, at hun selv syntes at det var flovt. Tilbage til at jeg kom hjem om onsdagen fra sygehuset. Jeg åbner min snapchat to dage efter, for at fortælle at jeg IKKE har disse profiler og jeg vil simpelthen ikke finde mig i, at hun kunne sidde og skrive at jeg var tilbage på nettet og udstille mig endnu mere som et svin.  Knudhilda fejlede BIG TIME…! (fortsættelse i del 4) Blogges ved! xo..

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT 


  • Svar
    Louise Madsen
    23. juli 2017 at 14:21

    <:3 STOLT

Skriv en kommentar