MIN HISTORIE DEL 4: GAME OVER KNUDHILDA

18. juli 2017

Hi guys! Så er vi kommet til del  4 som er den sidste, og jeg kan ligeså godt sige at dette indlæg bliver rigtig langt. Jeg super glad for, at jeg valgte at dele mine historier op herinde på min blog overfor jer og jeg takker for at I har taget så godt imod det. Jeg kommer nok til at blogge senere hen om hvordan det har påvirket mig personligt efter alt det her Knudhilda har startet, og som hun nu kalder det selv “sin egen masterplan”. Og nu hvor vi er i det, efter jeg har valgt at lave disse dele på min blog, så kan hun stadig ikke bare prøve at leve sit liv uden at skulle stalke mig i alt hvad jeg gøre og hun spørger stadig ind til folk hvad de ved om mig (især mine kollegaer). Jeg gider ikke kommentere på hvad hun poster og bilder sig selv og andre mennesker ind – men hun glemmer bare at sandheden kom frem og hun kan ikke tåle og håndtere at den her den er tabt fra hendes side, lige meget hvor meget hun faker samtaler og graver i min fortid. Jeg har så mange ting på hende og folk hun har gået på gymnasiet med og faktisk har jeg valgt at bare ikke hænge hende ud. For hvem gider at falde ned på det niveau hun sejler rundt i? At Knudhilda siger, at jeg har en “masterplan” med at jeg vil ødelægge hendes sølle liv, som er ødelagt nok i forvejen? Alt det hun siger og gør er IKKE mine issues! Det er hendes problemer og at hun prøver på at dække over sig selv ved at komme med undskyldninger. Og jeg kunne ikke være mere ligeglad. Omkring hendes far kommer vi til senere i indlægget. Jeg plejer aldrig at snak grimt om andres forældre – men Knudhilda’s opførsel er ikke noget at få et chok over når hendes egen far er værre end hende selv. Ovenikøbet fortalte hun mig da vi snakket sammen at hendes far var blevet beskyldt for pædofili overfor hende da hun var lille, og  at han selv har prøvet at blive beskyldt for den slags og ved hvordan det føles det sidder han med hans hæslige stemme og skriver i grupper at jeg er pædofil. Det kommer vi til.= HUSK AT I KAN STEMME PÅ JERES YNDLINGS YOUTUBERE TIL GULDTUBEN 2017 –  HVIS I VIL NOMINERE MIG, SÅ VIL JEG BLIVE GLAD HVIS I NOMINERE “JEG SPISER SLIK” SOM ÅRETS SERIE LIGE HER.


Den 14 juni 2017. Jeg var kommet hjem fra sygehuset og det skal lige siges, at denne shitstorm startede D. 9 juni (sådan alvorligt). Jeg åbnede min Snapchat D. 13 juni for at fortælle jer derude, at jeg ikke havde noget med disse falske profiler at gøre. Knudhilda og resten af hendes taber team havde ellers sagt, at jeg havde åbnet mine medier efter 2 dage hvilket så ikke passer med deres endnu en gang mislykket “#stophamsa” kampagne. Den kommer vi til bagefter. Jeg var kommet hjem og havde skrevet på min Snapchat at jeg var hjemme igen. Jeg var så træt så jeg lagde mig bare til at sove og senere på dagen får jeg en besked fra min kollega Camilla Bettina om, om jeg havde set Knudhilda’s nye video hvor det lignede at jeg skulle have skrevet med en stakkels pige på 11, tror jeg at hun var? Jeg skulle have skrevet “Hej skat det er mig Hamsa” “vil du se min pik” “du skal dø”. På det tidspunkt denne samtale skulle have forgået lå jeg på den lukket dopet i sovepiller og sov. Jeg kan hurtigt se at denne samtale er falsk og endnu et desparat forsøg fra Knudhilda til at få mig endnu mere ned. Knudhilda har fjernet videoen efter alle enhver kunne se, at det var falsk og at hun selv havde opsat det hele. Hun siger endda at hun tog den ned og gav den lille pige skylden, som var endnu et offer for hendes klamme plan med at få mig ned. MEN Knudhilda havde kontaktet min ekskæreste et par dage inden (Yes hun har kontaktet Gud og hver mand fra mit liv). Han havde endda fortalt Knudhilda at denne samtale var falsk, og at hun IKKE skulle poste den. Og at hun faktisk får det vide inden hun gør det fordi hun selv har opsat alle de her ting gør hun det alligevel. Endnu en løgn som hun ikke vidst at jeg vidst. Jeg har ALLE beskeder fra det. Når man er så grådig i sit sind som Knudhilda, så glemmer hun karma, som fangede hende. På dette tidspunkt har jeg ikke lavet min video ” min historie – jeg taler ud” endnu. Jeg har ikke lavet et indlæg på min blog for den er stadig lukket og det samme med min youtube kanal. Jeg svarer faktisk ikke folk udover mine tætte venner da jeg lovede politiet på dagen (havde en telefon snak med dem) at jeg ikke skulle kommenter på det endnu. Af en eller anden grund får folk hurtigt indset at alt det hun har gang i er opsat og falsk, og det hele vender imod hende og det skal igen huskes at jeg IKKE har lavet opslag om dette emne udover at jeg ikke havde skrevet med denne pige. Der kommer den ene video op efter den anden hvor folk går hårdt til hende og jeg troede aldrig at det nogensinde skulle blive sådan. Dagen efter har jeg en aftale med Lisbeth (politi) og jeg fortæller det hele og faktisk går jeg fuldstændig amok.. eller jeg gået amok derinde 2-3 gang hvor jeg kastet med stole og var tæt på at blive lagt i håndjern fordi jeg var så magtesløse og frustreret over Knudhilda det ussel menneske bare kunne sidde og fyre løgner af. Politiet har sgu alligevel behandlet mig godt og selvom jeg har gået amok inde ved dem forstod de mig og flere gange talt mig til ro. Det var endnu en kamp at acceptere at ting tager tid. Jeg er så heldig med at de faktisk vil gøre noget ud af det her da det er umuligt at kunne finde frem til alt igennem nettet og da de så videoerne kunne de seriøst ikke tro at folk brugte deres tid på at gøre de ting og hvor alvorligt det var. HVIS nu jeg havde gjort disse ting, så måtte lille Knudhilda slet ikke fortælle de ting. Det er ulovligt og igen dummede hun sig. Noget der fik mig ovenpå var at en politidame sagde “hvis du var pædofil, så havde du aldrig nogensinde sendt nøgenbilleder af dig eller andre til børn for det gør en pædofil ikke”. Det skal siges at det er en der arbejder med det her hver dag de sidste 30 år. Vi har lavet en aftale om at jeg skulle filme en video, som blev til “min historie – jeg taler ud” jeg kan ikke dele mere med jer omkring politiet da vi er igang med at lægge en plan og jeg lover jer at jeg på intet tidspunkt kommer til at opgiv og det kommer hun til at mærke en skønne dag. Jeg er gået den rigtige vej og hvis jeg havde gjort alle de syge ting hun har beskyldt mig for havde jeg nok ikke meldt hende. Okay, så poster jeg min video og det var nok det mest grænseoverskridende jeg nogensinde har gjort i mit liv. Jeg er så stolt af min video og hvor er jeg taknemlig for at jeg kunne samle mig selv op efter at blive trådt så meget på. Tak fordi at I har taget så godt imod den! Men så startede hun med en ny syg tankegang som “stop manipulation” med hendes få taber venner. Så skulle jeg igen forholde mig til det og jeg aftalte med mig selv, at jeg på ingen måde vil give det opmærksomhed. Hun poster så endnu en igen med hvor hendes såkaldte far snakker med politiet hvor de får besked på at Knudhilda ikke er blevet meldt – hvilket jeg faktisk er pisse ligeglad med og jeg selv ved at jeg er i kontakt med politiet selv så prøver hun at starte endnu et rygte om at jeg har “en masterplan med at hun skal i fængsel?!” Jeg har aldrig udtalt det også forsøger hun IGEN at sige at jeg manipulerer. Jeg vælger at lave min anden video hvor jeg beviser at jeg taler med politiet (se videoen her) at jeg har meldt Knudhilda. Jeg har derfra valgt at IKKE kommenter mere på det og jeg vil IKKE give hende den opmærksomhed som hun  søger. Jeg kan se at hendes far bliver ved med at kontakte mig på min kanal og jeg vælger så at ringe ham op. Jeg snakker stille og rolig med ham og prøver at forklare ham, at jeg synes at det her skal stoppe og vi skal ta’ den med politiet. Det eneste jeg får svar på er, at det er min skyld og han sviner mig til og ovenikøbet optaget samtalen uden at spørger mig om lov da Knudhilda IGEN poster en video med samtalen hvor jeg snakker med hendes far. Igen er hun så dum, at tro at folk skal se forkert på mig men det rammer kun hende selv da man kan høre samtalen. Hendes far er et usselt menneske, som sidder derhjemme på kontanthjælp (ikke at det er et problem) fremfor at gøre noget for samfundet sidder han og sviner mig til i grupper, og kalder mig pædofil + har han oprettet en slags blog, som ingen læsere har og sviner mig til. Jeg har ingen ord for hvor langt nogle mennesker vil gå for at ødelægge andre og jeg forstår stadig ikke, at hun ikke kan se hvad fuck hun har gjort og alligevel skal tro hun kan svine mig til og lyve om mig. Hun kommer aldrig til at få mig ned og det pisser hende så meget af, at man synes det er synd for hende. Jeg er den sidste hun skal fucke op med for jeg er ikke en man får ned og slet ikke af en ligegyldig tøs, som intet talent har udover at lyve sig frem til fame. Jeg har aldrig kontaktet medierne, som hun siger at jeg har. Tror hun selv at en journalist gider hænge mig ud fordi at hun tror at hun kan snyde sig til mere fame? De kontaktede mig fordi de havde kiggede på sagen og gerne vil lytte til mig fordi jeg taler sandt. Hun siger fucking at jeg er meldt!? Hvorfor er der ingen anmeldelser?! Hun er det mest ussle menneske og jeg har lov til at ha’ den mening om en som virkelig har prøvet på at ødelægge mit liv. At hele dansk youtube hader hende endnu mere er ikke mit problem – ingen kan lide hende fordi hun er så hæslig, og lyver om andre.  Ovenikøbet fatter hun ikke at folk kan indse hvad hun har gang i udover de små hjernevasket børn. Jeg er kommet dertil at hun kan gør og sige hvad hun vil om mig for det rør mig ikke mere. Hun kan sammenligne mig med Peter Ludin og beskylde mig for alt muligt. Game over darling, og du har tabt. Det er så synd at du ikke kan se det selv og du kommer aldrig til at få mig ned.  Du er grunden til at man skal holde sig fra farlige mennesker, som du kalder mig. Du kan se at dit pis ikke har virket IGEN og IGEN. Sæt dig ned og få styr på dine udtalelser. Ingen tror på dig, og det ved du selv. Det var mine sidste ord til det ussle menneske, og jeg skal aldrig nogensinde have noget med hende at gøre hvilket jeg ikke havde haft i et halvt år inden hun startede hendes lille leg, som har ramt hende endnu mere nu. Blogges ved!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 • Svar
  Maria
  23. juli 2017 at 14:18

  Elsker dig 🙂

 • Svar
  Emil
  23. juli 2017 at 14:18

  Sådan HAMSA 🙂 🙂

 • Svar
  Louise Madsen
  23. juli 2017 at 14:19

  FIGHTER !

Skriv en kommentar