HVEM NOMINERER JEG TIL GULDTUBEN 2017..?!

27. juli 2017

Hi guys! Så er der kun få dage tilbage til at du kan nå og nominere dine yndlings YouTubere til guldtuben 2017. I har nok set mange af disse videoer på youtube “hvem stemmer jeg på til guldtuben 2017” inde på youtube og det var faktisk også meningen, at jeg ville lave en video. Som i ved så holder jeg pause fra youtube og jeg nyder det faktisk big time, som jeg fortalte jer inde på Snapchat (Hamsayassinyt). Tilføj mig hvis du ikke gør det allerede. I dette indlæg vil jeg nominere de seje danske YouTubere, som har gjort det godt i år og alle dem jeg har nomineret er 110% fra hjertet og dem som jeg oprigtigt stemmer på heh.. Hvis i forstår?


= HUSK AT I KAN STEMME PÅ JERES YNDLINGS YOUTUBERE TIL GULDTUBEN 2017 – HVIS I VIL NOMINERE MIG, SÅ VIL JEG BLIVE GLAD HVIS I NOMINERE “JEG SPISER SLIK” SOM ÅRETS SERIE LIGE HER.


ÅRETS VIDEO: Emilie Britring og jeg kan ikke vælge en video. Jeg synes, at hun har gjort det så godt. Jeg elsker hendes stil og alle hendes videoer er bare fucking gode! Go’ Emilie.

ÅRETS BEDSTE PÅ YOUTUBE: Julia Sofia –  Hver gang jeg har været inde på Julia Sofia‘s kanal bliver jeg altid glad fordi hendes skønne personlighed smitter ekstremt meget af. Jeg ser alle de videoer hun ligger op, og det er bare så skønt at hun deler så meget af sig selv, på den gode måde.

ÅRETS BEDSTE PÅ FACEBOOK: Kender Du Det c: – Jeg følger ikke facebooksider, og generelt er facebook jo ret død med de der sider (thank gaard heh..) Jeg får altid et godt grin når de to tvillinger laver fjolle videoer.

ÅRETS BEDSTE PÅ SNAPCHAT: Louise Madsen – Jeg synes Louise er den sejeste! Hun er 110% sig selv og i forhold til at hun kun er 14 år, så synes jeg hun er ekstrem moden, hvilket jeg ikke var dengang. Hun deler meget af sin hverdag på Snapchat, og jeg synes at hun fortjener at vinde denne her!

ÅRETS BEDSTE PÅ INSTAGRAM: Kristine Sloth – Hendes feed på instagram er on point og hun er pisse dygtig til at redigere sine billeder og opdatere derinde med alt og intet. Det kan jeg godt li!

ÅRETS BEAUTY & FASHION, PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED MAGASIN: Astrid Olsen – Queen A skal 110% vinde denne her igen i år. Astrid er en af de youtubere jeg har kæmpe respekt for og hun arbejder så fucking hårdt for det. Hun er også en rigtig god veninde, og jeg ved hvor meget dette vil betyde for hende.

ÅRETS VLOGGER: Astrid Olsen – Yas! Jeg ser ikke særlig mange vlogs og når jeg ser dem er det primæret Astrid’s vlogs og hun er pisse sjov at følge når hun vlogger! (Du skal gøre mere af det!)

ÅRETS HUMOR: Morten Münster – Han er så sjov! Han kan virkelig få mig til at grine og jeg kan blive ved med at grine når jeg bare tænker på hvor sjov han er haha. Jeg elsker Rita!

ÅRETS SERIE: Maria Vagn Hansen  – Jeg har så meget respekt for den serie hun har lavet og som kører pt. på hendes kanal “SHAPE OF YOU” Jeg synes bestemt at i skal gå ind og se den og det minder mig så meget om da jeg selv var igang med at tabe mig. Du er sej Maria!

ÅRETS RISING STAR: Jaxstyle eller JANGSTYLE haha.. Synes faktisk at Jangstyle lyder mega fedt. Der er nok en del der tror, at jeg hader ham eller omvendt, men jeg har intet imod ham og der er intet der. Jeg synes at han fortjener det fordi at han, på trods af at han kun er 15 og lige har  afsluttet folkeskolen, har han arbejdet hårdt på sin kanal de sidste mange måneder og han klarer det godt.

ÅRETS VISUELLE UDTRYK: Rasmus Brohave – Han er pisse dygtig og jeg er faktisk mest fan af de videoer hvor han bare sidder på han’s værelse og snakker om alt og intet. Alligevel synes jeg hans fokus og den måde han klipper på er goals.

ÅRETS SANG: Albert Dyrlund  – Ulla. JEG ELSKER DEN SANG! Den er er så fed at synge med på og så er det bare fedt, at han er så kreativ med hans musikvideoer. Jeg er fan!

ÅRETS VIRALE HIT: PAS.

ÅRETS COLLAB: PAS.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 

  • Svar
    Josefine
    27. juli 2017 at 18:24

    Lige en ting under årets serie: hun hedder MariE Vagn Hansen :))

Skriv en kommentar