TID TIL DET… (LIFE UPDATE)

14. august 2017

Hi guys! Så er jeg tilbage igen igen igen lol. Jeg har ærlig talt ikke magtet at være all in’ på bloggen, som jeg ellers havde lovet mig selv MEN jeg lover at blogge regelmæssigt igen. Jeg har da i det mindste været oppe med en video lol.. Jeg kommer til at lave videoer “normalt” igen soon.. Jeg er mest aktiv på Snapchat (hamsayassinyt) tilføj mig! Jeg er blevet vild med Snapchat heh… Jeg elsker at kommunikere med jer derinde og min Snapchat er åben, så i kan altid skrive og jeg svarer altid når jeg kan. I dette indlæg vil jeg skrive lidt om hvad jeg fortager mig, og generelt omkring mit liv pt..Til jer som følger med på Snapchat (sorry jeg nævner det tit heh..) I ved hvordan mit liv har været de sidste to måneder og jeg føler på en måde at i har fulgt med fra dag til dag fordi jeg opdaterer rigtig meget. Jeg har festet absurd meget og jeg har virkelig givet den gas. Det har været pisse sjovt. Jeg har desværre også gjort andre dumme ting, som jeg har fortalt før, så er jeg helt ærlig på snap story hvilket jeg ikke vil komme ind på nu, men i en video da i ønsker at høre mere om det. Jeg har konstant været sammen med venner/veninder på det sidste, som jeg er ekstrem taknemlig for! Jeg har virkelig de bedste mennesker omkring, og jeg elsker dem pisse højt. Jeg er slet ikke vant til mere, at være sammen med andre hele tiden da jeg førhen filmede eller skulle det basic’s you know. Jeg er okay efterhånden efter dramaet med psykosen. Jeg tænker ikke på det hver dag mere og selvfølgelig kan jeg hurtigt blive ked af det når nogen skriver lange romaner hvor de føler med mig, og jeg faktisk bliver mindet om det hele. Jeg har planlagt nogle videoer, som også kommer til at hjælpe jer fremover omkring alt det her, og det er ikke for at hun får mere opmærksomhed på det bare rolig! Jeg kan godt forstå i er godt trætte af hende. Min kollega Cecilia Demant har også fokus på det, og jeg ved hun allerede har fortalt lidt omkring det i en af hendes videoer og jeg syntes det er pisse sejt! Jeg kommer til at dukke op i hendes projekt omkring folk der sidder på YouTube for at ødelægge andre og drama. Nok om det! Jeg går og glæder mig til Guldtuben i år! Det er jo lige om lidt og jeg har stadig ikke fundet tøj endnu! Jeg håber at nogen af jer dukker op for det er pisse fedt at møde sine følgere! Dette indlæg er bare en af dem hvor jeg bare skriver hvad jeg har på hjertet og det er faktisk alt for længe siden, at jeg har gjort det. Jeg ved godt at jeg ikke har blogget omkring skønhed længe og nyheder osv… Jeg har ikke magtet at pakke alle PR pakker op og som sagt har jeg haft brug for at bare relax and have fun heh.. Jeg regner med at lave nye beauty indlæg soon.. Vi blogges ved snart.. xo Hamsiiiiii

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 • Svar
  Louise Madsen
  14. august 2017 at 16:07

  Du så sej!!!

 • Svar
  søster hans
  10. november 2017 at 9:34

  kan godt lide din blog

Skriv en kommentar