JEG HAR FÅET EN SYG STALKER

august 20, 2017

Hi guys! Dette indlæg har jeg tænkt længe over hvordan jeg skulle skrive.. Det hele startede for 3 uger siden. Til jer som følger mig på Snapchat (hamsayassinyt) lavede jeg et par’ opslag for 3 uger siden på MS – hvor klokken var 01.00 om natten . På det tidspunkt vidste jeg ikke præcis hvem det var – men det kommer vi ind på. Jeg har sagt til jer at jeg ville snakke om det på YouTube – og det kommer jeg også til en dag, men jeg vil skrive lidt om det først for det har været ret ubehageligt.Jeg synes faktisk at det er super pinligt, at skrive om det her. Jeg ved ikke helt hvorfor. Det også en af de grunde til, at jeg har ventet lidt med at filme om det. Den nat lagde jeg mig til at sove, og skrev endda godnat på Snapchat, og cirka 45 minutter efter kunne jeg bare høre en der bankede virkelig hårdt på mit dør. Jeg troede faktisk der var flere, men jeg har fundet ud af at det er en mand på 37 år, som bor 1 minut væk fra mig. Jeg havde snappet omkring hvad der foregik imens, også stoppede det efter 3-5 minutter og jeg var seriøst i chok, og hvem fuck banker på andres døre klokken lort om natten,  medmindre at man har en aftale, som man ved der aftalt? Men jeg kan så høre denne person banker hårdt på mit postkasse og jeg kan se hvem det er. Jeg forstår ikke hvad der foregår, for jeg har da hilst på ham før og når jeg tænker mig om, så har han altid kigget på mig på en meget mærkelig måde, men jeg er ikke typen som ligger noget i det, da jeg ikke kender vedkommende og derfor hilser jeg generelt bare pænt tilbage. Mange af jer skriver, at jeg skal melde det til politiet og det gør’ jeg så.. Da de kommer cirka 18 minutter senere, så er han der stadig og bare står og ryger en smøg. Han var fuld og da jeg ikke har filmet det (så dum som jeg er) så bliver der ikke gjort noget lige der. Jeg tænker bare at han var fuld og tænker ikke mere over det. Jeg tager over til min veninde og overnatter der. Dagen efter møder jeg ham, og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal reagere lige der. Han blinker til mig, og jeg synes det er ret upassende og jeg ved ikke om jeg skal sige noget eller ej men jeg går bare ind til mig selv. Jeg har altid vinduet åbnet og jeg kan generelt godt li’ at ha’ rullet gardiner fra og inde på mit soveværelse valgte jeg helt fra starten af, at jeg ikke ville ha’ gardiner, da jeg elsker mine kæmpe store vinduer og at der er kommer ekstrem meget godt lys ind. Jeg kan se et flash om aften og det går hurtigt op for mig, at der bliver taget billeder af mig. Jeg skynder mig at ringe 114 og forklarer dem, at jeg har meldt ham her til politiet og jeg kan først komme ind i morgen igen. Jeg skal desværre ha’ beviser på at det er ham, og jeg skal kunne bevise det før de kan ta’ fat i ham. Jeg tænker bare omg! Jeg går fucking op og banker på han’s dør og spørger om hvad han har gang i! Min veninde Sarah foreslår at hun tager med derop og vi går derop (vi havde taget knive med i tasken) haha ja, hvis det var nødvendigt!? Han åbner så døren og griner mig i hovedet og lukker igen da jeg siger “hej” og vi står og er i chok og efterfølgende har han gået efter mig når jeg skulle i Netto og han er ekstrem ubehagelig da han ikke siger noget, men står og kigger på mig hele tiden. Jeg kommer til at lave en video omkring det hele snart og lige omkring det her, har jeg virkelig prøvet at forstå hvad der præcis forgik men ja.. Jeg håber at i har fået en smule bedre forståelse for hvorfor jeg ikke lige ville skrive eller snakke om det på snapchat efterfølgende. Jeg LOVER at forklare det mere i detaljer inde på min YouTube-kanal.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


  • Reply
    Camilla Christine
    september 7, 2017 at 10:18 am

    Ej det var dog virkelig ubehageligt, tænkt at man ikke kan være i fred…

Leave a Reply