SÅ LIDT SKAL DER TIL

29. august 2017

Hi guys! Så det blevet tid til et beauty indlæg igen og jeg har glædet mig til at blogge om den slags igen. I må virkelig undskylde, at der går noget tid imellem mine indlæg her og jeg skal nok ta’ mig mere sammen soon.. Jeg er bare i en periode hvor der sker mange ting, og jeg er også startet på YouTube igen, og der er faktisk 3 helt nye videoer heh… Men det er ikke det vi skal snakke om nu! Det skal handle om mine to nye primere fra Smashbox, som jeg er crazy in’ love over..


 = LIGE NU: FÅ 25% PÅ ALLE ORDRER HOS SMASHBOX KODE: SBXFF2017 Photo Finish Primerizer & Photo Finish Iconic Mattify Primer Stick er de to nyeste primere fra Smashbox, og som i ved så er jeg big time fan af Smashbox primere og jeg synes stadig at de har de bedste, når det kommer til en primer generelt. Jeg har testet disse to de sidste par’ dage, og jeg er allerede stor fan. Jeg bruger Photo Finish Iconic Mattify Primer Stick ved panden, næsen, under næsen da jeg mest bliver svedig der hen på dagen og i resten af ansigtet + hals bruger jeg Photo Finish Primerizer som giver meget fugt. Man behøver slet ikke ha’ dem begge og man kan nemt bruge dem hver for sig.

 = Photo Finish Foundation Primer: HER || Photo Finish Primer Oil: HER || Photo Finish Primerizer: HER || Photo Finish Iconic Primer Stick: HER

Jeg er som sagt vild med Smashbox primere og jeg mener også at det var det første makeup brand, som opfandt primer og det er da lidt sejt heh.. Jeg havde faktisk aftalt med mig selv, at jeg først ville bruge de to nye til Guldtuben når jeg filmer inden, men jeg kunne bare ikke vente! Jeg har lavet en ” Jeg tester Smashbox Makeup” for længe siden på min kanal og tænker, at jeg snart vil prøve deres øjenskygger. Hvad synes i om mærket..? Blogges ved snart! xo

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar