JEG ER TILBAGE PÅ BLOGGEN – HVOR HAR JEG VÆRET..?!

april 2, 2018

Hi bloggen! Holy fucking shit.. Jeg har ikke blogget her på bloggen siden november 2017.. Av det gør’ ondt i mit blogget hjerte! Til september har jeg haft denne blog i fem år og det er første gang jeg nogensinde har taget den slags pause. Jeg forklarer i dette indlæg hvorfor jeg ikke har været så aktiv her og jeg vil bestemt starte min blog op igen og jeg håber at i vil følge med..


TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Først og fremmest må i undskylde, at jeg bare stoppede her uden at gi’ en slags ” jeg vil ha’ en pause fra bloggen” update.. Jeg har fokuseret 110% på min snapchat story, som bare er blevet et kæmpe del af min hverdag nu og jeg laver stadig også meget YouTube. Så det er ikke fordi jeg er stoppet på de sociale medier. Jeg tror bare at jeg havde brug for at lade bloggen ligge til side, og har ærlig talt ikke magtet at blogge. Jeg har godt nok savnet at sidde og skrive, ta’ billeder til bloggen og komme med mine tanker og ja – bare være kreativ heh.. Jeg skal ha’ taget billeder her en af dagene, så jeg regner med at bloggen bliver designet om i løbet af weekenden. Jeg kommer til at lave beauty and lifestyle hacks her på bloggen og som førhen skriver jeg om min hverdag. Jeg håber at i vil følge med! Blogges ved meget snart igen.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Leave a Reply