MIN MENING OM DIVAER I JUNGLEN

4. april 2018

Hi bloggen! Så er endnu en sæson af ‘Divaer i Junglen’ skudt igang, og jeg glæder mig til at se det! Caroline er en af mine gode veninder og det glæder mig at se, at hun også er med i dette program. Jeg kender lidt til Maja og Rikke som også super skønne piger. Ja, scammer Fie er også med og hende ved i at jeg på ingen måde har noget tilovers for hvilket jeg vil forklare længere nede i indlægget. Jeg vil give jer min mening om det første afsnit og jeg håber at i vil grine med, da jeg synes det er lidt sjovt heh..


TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Jeg syntes at første afsnit var super godt! Og jeg tror at det bliver en kanon sæson, hvis man blot ser væk fra, at scammer Fie er med og heldigvis kan jeg sikkert skrive at hun ikke vinder ‘Divaer  i junglen”, det vil fandme også være synd. Jeg forstår godt hvis nogen tror at dette indlæg er rettet imod scammer Fie og jeg ikke er særlig sød. Men jeg har ALT ret til at svine den scammer til! Hun har prøvet at ødelægge mit liv så meget og troede at hun kunne få mig ned. Det kommer hun aldrig til.. Jeg syntes det sygt den måde hun behandler Caroline på og kalder hende luder når hun selv tager penge for sex. JA det rigtigt, og det ved  vi alle. Caroline er min veninde og det gør’ mig fandme ked af det, at se den måde hun gang på gang bliver udstillet af hende…Hun prøver endda at få Caroline, til at få en kæmpe bøde for kontaktbrud overfor TV3. Scammer Fie har selv afsløret at Lenny og Tine vinder denne sæson af Paradise hotel og sagt at han smider kuglen ved 500.000 – ja jeg har set beskederne selv og hun ødelægger det for alle os, som faktisk følger med. Men hvad skal man forvente af en løgner? Måske skulle man tilkalde Le mo efter hende igen? Nok om den scammer. Janni Ree – bryder jeg mig ikke om heller. Hvor gammel er hun? 47? Du fandme ikke bedre end nogen andre fordi du fucking er en “forside frue” som har siddet inde for mord og tror nu at du er velhavende fordi du bor på et slot eller hvad fuck det nu er, som ikke engang er dit. Jeg bryder mig ikke om de to kællinger og længere er den ikke. Så der sikkert nogen af jer, som vil skrive “ Hamsa – du jo ikke bedre selv” luk røven. Det præcis det i tænker om dem selv og i tør knap nok at sige jeres mening. De andre piger er søde og jeg kan virkelig godt li’ dem! Kender ikke hende Sacha men jeg kan godt li’ hende efter jeg så at hun kastede en bold efter scammer Fie! Glæder mig til næste afsnit.. vil i ha’ en update på det? Hehe.. Blogges ved!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 • Svar
  Louise
  4. april 2018 at 20:47

  JEG ELSKER DIG

 • Svar
  Mads
  4. april 2018 at 20:47

  SÅDAN HAMSA

 • Svar
  Jakob
  4. april 2018 at 20:47

  Hun er en scammer !!!!!!

 • Svar
  Marie
  4. april 2018 at 20:48

  Du så sej Hamsa (: elsker din snap

Skriv en kommentar