KHOLE KARDASHIAN HAR FØDT + UTROSKAB..!

12. april 2018

Hi bloggen! Det går helt amok med Khole Kardashian og hendes mand Tristan Thompson på nettet lige nu. Hun har for få timer siden født en lille pige og her i weekenden var Tristan hende utro! Ikke lige sådan man fejrer far titlen og jeg synes det er rigtig grimt gjort.


TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


I kan læse mere omkring at hun har født lige HER. Jeg håber at hun går fra sin mand da jeg syntes det er så svinsk gjort af ham.. Det er vist ikke første gang at han er utro og desuden gik hun igennem alt det med hendes eksmand Lamar, og hvis man har set ‘Keeping up with the kardashians’, så ved man at Khole‘s største drøm er at blive mor… Lad os se hvordan det ender! Blogges ved!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


  • Svar
    hh
    13. maj 2018 at 21:20

    Er du sikker på, at du ikke mener Khloe Kardashian din tumpe?

Skriv en kommentar