UPDATE

19. april 2018

Hi bloggen! Jeg tænker det er tid til en lille update herinde.. Solen skinner så højt og vejret er 25 grader idag! Jeg har desværre ikke været ude og nyde det da jeg havde aftalt med mig selv at jeg i dag skulle rydde op herhjemme, som jeg også er igang med lige nu. Jeg har lige taget pause fra det og tænkte at jeg vill lave en lille update her på bloggen, da det er længe siden jeg har gjort det.


= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Det dejligt at solen skinner igen for jeg har savnet det big time! Det er ingen hemmelighed at jeg ikke kan lide vinter og jeg er faktisk også lidt træt af, at jeg ikke får nydt vejret 110% idag – jeg tager nok en løbetur senere for det har jeg brug for. Jeg bruger som sagt meget tid på min Snapchat (hamsayassinyt tilføj mig) og det tager meget af min tid og energi. Jeg er så småt begyndt at planlægge meget her til bloggen, for jeg savner bare at tage billeder og ja,  lave disse indlæg.  I morgen kommer der en person forbi og hjælper mig med at filme nogle videoer og der skal endelig tages billeder til bloggen og det glæder jeg mig til! Så får jeg endelig lavet min blog, som jeg vil ha’ det heh.  Jeg vil smutte igen! Jeg håber at i får en dejlig aften og nyd nu vejret! Blogges ved snart. Love H xx

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar