SÅ ER JEG TILBAGE PÅ BLOGGEN!

16. august 2018

Hey loves! NEJ.. Jeg vil ikke komme med en eller anden dum undskyldning med hvorfor jeg ikke har været aktiv herinde, for de fleste af jer følger mig på Snapchat hvor jeg hver dag vlogger. Man skal aldrig glemme hvor man startede og jeg startede her på bloggen og nu er jeg tilbage! Har i savnet mig? lol


= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Jeg har snart haft denne blog i 5 år! Det crazy at tænke på, at de sidste 5 år har jeg blogget.. Dog ikke ligeså meget det sidste års tid og man udvikler sig med tiden og jeg er ligeså meget menneske som du er. Der er sket så mange ting igennem de sidste fem år, både op og nedture. Jeg har lært SÅ meget af mig selv og fået ekstremt fede muligheder og uden mine følgere, som især vokser hver dag på Snapchat, havde jeg aldrig stået her idag. Snapchat er et medie, som jeg bruger hver eneste dag og det er blevet mit liv. Det sidste års tid har jeg vlogget der med mine sjove godnathistorier, som rigtig mange af jer elsker! Jeg elsker stadig beauty, og det ses stadig tydeligt på Snapchat heh.. Jeg er nu kommet igang her og kommer til at dele min hverdag, beauty og generelt bare mit liv med jer igen. Jeg håber at i er klar til at følge med her igen! Har i nogle ønsker eller emner i vil vide mere om? Så må i meget gerne kommentere under dette opslag igen. Vi blogges ved snart! xoxo Hamsa..

 ► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar