EN SNAK OM MINE DIAGNOSER

17. august 2018

Hey loves! Idag vil jeg dele min såbarhed med jer og noget jeg har og stadig er meget bange for at snakke om. Det gør ondt på mig, at tale om mine diagnoser og hvordan jeg faktisk skal tackle det i min hverdag. Jeg åbnede op om det i  sidste måned overfor jer, da jeg var indlagt hvor jeg fik den bedste opbakning og støtte fra jer. Jeg kommer ikke til at fortælle alt i detaljer i dette indlæg og hvis i ønsker flere dele må i meget gerne kommentere i kommentarfeltet, da det ville betyde meget!


= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Jeg har flere diagnoser og den slemmeste er nok mit ADHD, som er i et meget slet omfang. Selvom jeg får meget medicin for mit ADHD betyder det ikke at alt uroen forsvinder. Det helt fair hvis i ikke forstår hvad jeg mener! Jeg synes det er så grænseoverskridende at skrive om det her, men jeg vil overskride den grænse da mange af mine følgere har det og er bange for at fortæller det til deres venner – jeg vil vise jer at det ikke er noget, som i skal være flove over! Jeg kommer ned i detaljer omkring dette i et andet indlæg.. Meningen med dette indlæg er at jeg vil dele mine diagnoser med jer. Den anden diagnose er bipolar, og den skræmmer normalt mennesker væk når jeg fortæller om den. Mange tror at man er, eller hvad jeg har oplevet er ” Hamsa… Er du så to forskellige personer”? og det har intet med det at gøre. Min bipolar er ikke så slemt som mit ADHD, men i perioder kan den være ekstrem hård ved mig. Det har intet at gøre med at jeg er “to personer”. Jeg ved godt at jeg gentager mig selv her, men jeg har mange unge følgere og det er vigtigt for mig, at de forstår hvad jeg mener. Min personlighed er forstyrret pga. svigt og omsorg fra barndommen. Jeg har oplevet rigtig mange ting, som jeg faktisk gerne vil åbne op for om igen her på bloggen, og når man har oplevet meget svigt så har jeg meget svært ved at tro det bedste i mennesker. Hvis en person, som jeg holder meget af eller elsker og måske kommer til at såre mig ubevist og undskylder, så kommer jeg desværre til lukke den person helt ude for at passe på mig selv. Igen, jeg kommer til at skrive om det i detajler i flere indlæg soon..


Det så mærkeligt for mig at skrive det her, men alligevel føles det faktisk super fedt! De to andre diagnoser hører meget under de andre. Angst og depression og der kan mange af jer måske reletere på en front, da vi alle er forskellige. Det er  vigtigt for mig, at skrive at fordi du IKKE kan forstå at man kan ha’ det sådan, sådan er du hverken et dårligt menneske eller uforstående! Jeg kan ikke selv forstå det nogle gange, og jeg forventer aldrig at nogen skal forstå det eller ha’ ondt af mig. Jeg arbejder med det hele tiden og jeg prøver på at få det bedste ud af det.  Jeg kommer til at skrive mere om dette og hvordan det påvirker min hverdag eller mit liv. Det skal lige siges, at jeg hverken er ulykkelig eller hader mit liv! Jeg er stolt af mit liv og stolt af at ha’ opbygget alt det jeg har de sidste mange år, til trods fir mine ekstreme perioder og alligevel har jeg aldrig givet op for noget! Jeg glæder mig til at dele meget mere med jer snart! Tak fordi i læste med.. Blogges ved snart! xoxo Hamsa

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 • Svar
  Eilli
  17. august 2018 at 21:53

  Godt skrivt❤️

 • Svar
  Hamsa Yassin
  17. august 2018 at 22:22

  Hvor er du skøn! Så skønt at vi forstår hinanden <3

 • Svar
  Karma
  18. august 2018 at 12:47

  Adhd er ikke en sygdom men en undskyldning for ikke at tag ansvar.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   18. august 2018 at 12:49

   Kommer det fra en som ikke vil skrive sit eget navn. 😉

 • Svar
  Anders J.
  23. august 2018 at 0:28

  Klø på! Vi har alle ret til et godt liv 🙂

Skriv en kommentar