DEL 1: HVORNÅR STOPPER DU DIN – SKATTERMUS..?!

18. august 2018

HEY LOVES! JEG HAR SLET IKKE SKREVET ELLER SNAKKET OM DRAMAET IMELLEM “DIN-SKATTERMUS” OG JEG, SOM STARTEDE HELT TILBAGE I APRIL MÅNED HER PÅ BLOGGEN. SIDEN APRIL HAR DER VÆRET KOLD LUFT IMELLEM OS OG EKSTREM MEGET DRAMA PÅ SNAPCHAT. JEG HAR OGSÅ LAVET EN ENKELT VIDEO PÅ MIN YOUTUBE-KANAL OG NU HVOR HUN IGEN HAR MISTET SIN SNAPCHAT OG OPRETTET EN NY, PRØVER HUN PÅ AT FÅ OPMÆRKSOMHED VIA. MIT NAVN OG JEG ER EFTERHÅNDEN TRÆT AF, AT JEG SKAL SVINES TIL AF HENDE! I FÅR NU ET INDBLIK OM DET I DETTE INDLÆG.


= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Til jer der ikke ved hvem “din-skattermus” er: I kan Google hende. Kort og pænt sagt, så er hun luder og dækker det som sugar babe. Hun blev kendt i programmet ” Unge i nattens klør“, hvor hun fortæller om at hun er en diva og en hustler. I kan se klippet lige HER. Hun kontaktede mig tilbage i oktober 2017 på Snapchat. Jeg havde ingen fordomme om hende da jeg ikke dømmer det danske luder community! Da hun var herhjemme og vi tog i byen for at feste havde jeg helt glemt at jeg faktisk havde en luder med mig.. Hun suttede pik på 9 soldater hvor de gav 150 kroner for det per person, og det endte med at vi blev uvenner (hvis i husker min ‘my story’ fra den nat). Jeg festede med mine veninder og det var jo forkert af mig, at blive sur på hende da det er hendes arbejde, men havde bare ikke regnet med det. Da hun var her i flere dage gik hun hverken i bad eller børstede tænder og det kan Mia Sofie James skrive under! For hun var her der jeg til sidst tvang hende i bad. Efter hun tog hjem kom hun så her igen da vi skulle til Oslo sammen og vi fik filmet til min kanal (se videoen her). Igen da vi sad i toget hvor vi skulle hele vejen til Frederikshavn, som tog 6 lange timer… Vælger hun at tage en gammel mand med ud på WC for at tjene penge – og jeg havde sagt til hende at jeg ikke magtede at hun gjorde den slags når vi var sammen og hun lovet mig det inden!

Jeg tilbød hende at blogge her ved bloggerspoint frem for at sprede ben for penge.. Men hun ville ikke og sagde at hun hellere vil kneppe sig til mad og penge. Det respekterede jeg! Vi havde mange diskussioner, især hvor hun (inden jeg blev inviteret til hendes fødelsedag) ville ha’ at jeg skulle dele hendes scamme side.. I morgen får i del to og den sidste del af historien. Tak fordi at i læst med! Vi blogges ved.. xoxo Hamsa

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


 • Svar
  Louise Madsen
  19. august 2018 at 13:55

  Du SÅ sej Hamsa !!

 • Svar
  Mads
  19. august 2018 at 13:56

  HUN ER SCAMMEE ! SÅDAN HAMSA RESPEKT

 • Svar
  Sille
  22. august 2018 at 22:10

  Hun er ikke i nærheden at være en diva.
  En diva spreder ikke ben for penge.
  Og hun kan ikke kalde sig en diva, en diva er en person som har nok i kun sig selv og meget kostbar, men hun er hvad hun gør: en lyder.
  Man er hvad man er.
  Og hun er uden for pædagogisk rækkevidde. Må gud hjælpe hende.

  • Svar
   Sille
   22. august 2018 at 22:10

   Luder*

Skriv en kommentar