DEL 2: HVORNÅR STOPPER DU DIN – SKATTERMUS..?!

19. august 2018

Hey loves! Så er det blevet tid til del to hvilket bliver den sidste. Fremover bliver hun hverken nævnt eller skrevet om lige meget hvad! Nu har jeg delt dette indlæg i to dele og så vil jeg super gerne videre med mit liv. Jeg er så træt af at hver gang jeg er kommet videre, så skal hun gang på gang starte alt muligt op for at få flere følgere på snapchat, da hun får lukket sine kontoer og det er forståeligt! Læs del et lige HER.


= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Som jeg skrev i min første del så havde hun oprettet et scammer firma hvor hun ville ha’ mig til at dele det på min ‘my story’. I kan se videoen lige HER hvor jeg forklarer præcis hvordan. Jeg deler ikke ting bare for at dele og slet ikke efter alt det scam der har været på youtube. Hun vil ikke forklare mig hvad det er jeg skal dele og da jeg ikke ønsker at dele bliver hun sur og vi snakker ikke sammen i 3-4 dage. Så inviterer hun mig med til hendes fødselsdagfest. Der havde jeg allerede lavet en aftale hvor jeg skulle ud og overraske en konfirmand hvor jeg alligevel havde regnet med, at om aften ville jeg ta’ toget mod København. Det skal lige siges at jeg var i Horsens der. Det havde været to lange dage og jeg kunne ikke overskue at skulle til en fest og slet ikke sidde i tog i 2 en halv time til Kbh. Hun siger at det er okay og dagen efter starter hun så denne krig som har kørt siden april måned. Hun sviner mine diagnoser til og jeg skal sidde her og lege hellig, for jeg har også svinet hende til! Men at hun truer mine følgere og endda lyver om, at hun ingen penge har og det skal lige siges at kommuen har betalt alt for hende og hun får kontanthjælp (der intet galt i det). Hun udnytter det og jeg er træt af, at hun skal blande mig ind i det gang på gang uden jeg hverken har kontaktet hende eller noget! Hun kontaktede mig for 4 dage siden for at ville være venner. Da jeg afviser hende bliver hun fornærmet og starter hele lortet igen. Hun er en lille ødelagt pige og jeg gider ikke mere nu (jeg har sagt det før), men jeg magter ikke hendes lort og nu vil jeg runde dette indlæg af og sige, at jeg håber i forstår mig! Ikke send mig noget af hende til mig og jeg vil ikke tale om hende mere her. Vi blogges ved love! xoxo Hamsa..

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


  • Svar
    Sharith
    20. august 2018 at 21:24

    Ad, hvor er den kost klam. Og Psykose-Terese gør ikke det hele bedre!
    Jeg er 100% på din side, og kommer SÅ meget med til slåskampen i September !

Skriv en kommentar