VI SKAL SNAKKE OM CUTTING UDEN AT BLIVE SET NED PÅ!

23. august 2018

Hey loves! Idag skal vi snakke om et alvorligt emne, som jeg bliver nødt til at snakke om. Jeg har igennem de sidste fem år som blogger modtaget billeder, hvor mange unge piger og drenge cutter i sig selv. Jeg har for nogle år siden lavet et indlæg omkring, at man ikke skal se ned på folk der cutter i sig selv. Jeg har skubbet det emne væk fra mig, for det er virkelig hårdt at se den slags. Jeg har aldrig cuttet i mig selv, men jeg har boet med folk, som har gjort det og kender derfor virkelig meget til det. Jeg vil lave videoer omkring det og jeg håber på, at folk vil forstå hvorfor andre gør som de gør, uden at de skal være flove eller bange for at blive dømt – for det er virkelig et issue!


= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Jeg er hverken læge eller kan give jer noget, som på mirakuløs vis kan få nogen til at stoppe med at cutte og jeg prøver heller ikke på at virke klog. Jeg kan derimod give jer mine erfaringer indenfor, hvad jeg har oplevet og fået forståelse for, hvorfor andre vælger at cutte! Da jeg for nogle år siden boede på et bosted for mine diagnoser (bor alene nu) var der også andre der boede der. Jeg havde ingen forståelse for folk, som cuttede i sig selv. Jeg var sikker på at de gjorde det for at få opmærksomhed! Men da jeg lærte dem bedre og kende samt deres historier om, hvorfor de cuttede i sig selv fik jeg et helt andet billede af dem og jeg lærte at snakke med dem om det. Derfor har jeg med tiden fået en bedre forståelse for det. Da jeg selv startede med at blogge var der rigtig mange mennesker dengang, og som stadig den dag idag, der sender mig billeder af det og det gør mig virkelig ked af det. Jeg valgte på et tidspunkt at sige på min my story, at jeg ikke ville have flere beskeder eller billeder af den slags. Jeg ville ikke snakke om det emne, da andre bloggere og youtubere ikke bruger deres platform til det. Dette gjorde de ikke, for det var ikke noget de vill ligge ansigt til, da rigtig mange ser ned på det. Jeg har valgt at bringe det op her nu! Jeg er ligeglad med hvor mange der synes at det dumt at få snakket ud om det her på bloggen og prøve at forstå, hvorfor andre gør dette, for jeg ved hvor mange der hver dag gør det. Hvis jeg kan gøre en forskel for bare en person, ved at jeg bringer emnet op så er jeg glad! Jeg glæder mig til at vise jer snart hvad jeg finder på at gøre. Jeg håber at i vil støtte mig og de mennesker som hver dag cutter i sig selv til et bedre liv. Vi blogges ved snart! xo xo Hamsa

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar