DEL 1: ÅBNER OP OMKRING MIN ANGST FOR FØRSTE GANG

26. august 2018

Hey love! Dette indlæg har taget mig mange år at udforme, for at kunne snakke om det offentligt.  I dag vil jeg dele min historie om angst med jer, uden bare og sige, at jeg har angst og prøve at snakke hurtigt udenom..  Det har jeg nemlig været for god til og jeg er nok  stadig lidt flov over det, selvom jeg prøver at sige til mig selv, at jeg ikke er det. Jeg har fundet ud af at mange døjer med det og det er helt okay, at tale om det og det vil jeg nu.


= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Jeg har faktisk lavet et indlæg for nogle år siden og tror det er tilbage fra  2014.. Jeg delte en af mine mine største hemmeligheder nogensinde (læs indlægget lige her). Da jeg blev atten år gammel prøvede jeg for første gang at ryge hash, som faktisk var skunk. Det skal lige siges, at jeg aldrig har røget hash før den aften. Vi sad nogle stykker og jeg tog et par hiv. På det tidspunkt havde jeg det ret skidt og stod på kanten til at springe ud og alt sejlede. Jeg fik et hashpsykose, og siden dengang startede al angsten for mig. Jeg var ikke på medicin de første 4 måneder efter psykosen, og de 4 måneder var et helvede for mig! Jeg får helt ondt i maven at tænke tilbage til de angstanfald, som jeg fik på de mærkeligste tidspunkter.   Jeg var sikker på hvis jeg ikke var hjemme hos min familie præcis klokken 00:00, så ville verden gå under. Hvis jeg kiggede op mod solen ville jeg brænde op og selv noget så simpelt som bolde, som jeg elskede da jeg har gået til fodbold og håndbold var jeg bange for. Det eneste der virkede for mig var alkohol og druk. Hver gang jeg blev fuld glemte jeg al smerten og al den uro jeg havde i min hverdag.. Jeg deler indlæggene i to dele, hvor i næste gang får historien om det hårdeste anfald jeg oplevede, inden jeg besluttede mig for at tage til lægen og få medicin.. I må gerne dele i kommentarfeltet hvis i selv har angst eller er kommet igennem det.  Bloggers ved snart! Love Hamsa

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar