KYLIE COSMETICS BIRTHDAY PALETTE 2018

6. september 2018

Hey loves! Jeg lovede jer at lave en anmeldelse af Kylies birthday palette. Nu får i den endelig her + hvor længe det har taget og alt det der med told.. Det er faktisk over et år siden at jeg sidst har bestilt fra KylieCosmetics. Dette lavede jeg en video om, hvor jeg testede hendes blush og Kylighter’s (i kan se videoen lige HER.)= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!

Først og fremmest så er paletten super lækker at se på! Der er 21 forskellige farver med matte og metallic finish, som jeg vil komme lidt ind på om lidt. Jeg elsker at der er et kæmpe spejl, som fungerer perfekt. Paletten føles slet ikke billig, men derimod meget luksuriøst og det kan vi li! Jeg har taget billeder af swatches, og det ser helt fint ud. Nogen er bedre end andre, men det er meget normalt. Men det er også vigtigt at huske, at der er kæmpe forskellig på swachtes på arme og når de bliver påført på øjnene! Jeg synes 65$ = 416,74 danske kroner + fragt + told oveni som var 315 kroner, så synes jeg slet ikke at paletten er knap 800 kroner værd når man har betalt alt.. Jeg fortyder det ikke, men der findes mange andre mærker som du kan finde herhjemme, der bedre og billigere uden at betale told.. Paletten er til Kylie’s fan, hvilket ikke er ensbetydende med, at ikke alle kan gå med det. Men hvis man er en stor fan kan jeg godt forstå at man køber den. Jeg er glad for den, men ville ikke råde jer til at bruge så mange penge for en palette hvis i forstår? Jeg håber at det kunne hjælpe jer lidt heh..


 

Første rækkeVanilla on Vanilla (matte pale peach) Martini Mama (satin champagne pink) Pretty (matte neon pink) Moscow Mule (matte dusty rose) 21+ (metallic pink rose) Check ID (matte soft lilac) Jungle Juice (matte deep fuchsia)


 

Anden rækkeBirthday B*tch (metallic pink with multi-colored sparkle) Pre-Game (matte warm beige) LIT (metallic dirty gold) Tequila Tangerine (matte pale tangerine) On The List (metallic light pink with silver sparkles) RSVP (metallic bright lavender with silver sparkle) Party Animal (metallic deep royal blue)


Trejde rækkeSangria (matte mahogany brown) Sex On The Beach (metallic golden brown) Close the Tab (matte orange brown) Mimosa (matte deep maroon) Pour Decisions (matte merlot with blue sparkle) Hungover (metallic pewter with silver sparkle) Blackout (matte black)


Her har jeg startet med at bruge ‘Close The Tab‘, som er min yndlings farve fra paletten. Jeg bygger videre på med ‘Sangria‘ og ‘Mimosa‘. Til sidst påfører jeg farven ‘Sex On The Beach‘! Meget naturligt look og det er disse farver, som jeg er mest vild med i paletten. Vi blogges ved snart! xoxo Hamsa

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


  • Svar
    ER KYLIE SKIN PENGENE VÆRD..? – HAMSAYASSIN.DK
    18. oktober 2019 at 3:06

    […] gang, at jeg ikke skulle betale told! Jeg har været møg heldig. Normalt når jeg har bestilt fra KylieCosmetics eller KKW Beauty, så har jeg betalt told, men denne her gang har de overset min pakke og derfor […]

Skriv en kommentar