JEG ER TILBAGE PÅ BLOGGEN!

august 16, 2019

= TILFØJ MIG PÅ SNAPCHAT: HAMSYASSINYT – JEG VLOGGE HVERDAG FRA MIN HVERDAG!


Hey loves! wow.. Jeg har ikke siddet her på bloggen i knap 11 måneder og det er  nok den længste pause jeg nogensinde har haft her på bloggen. Min blog fylder 6 år næste måned og jeg havde aldrig regnet med, at den ville føre mig igennem livet. Der ikke den helt store grund til, at jeg ikke har blogget som førhen. Jeg vlogger hver dag på snapchat(tilføj mig: hamsayassinyt) og der er det gået stærkt og hurtigt, så alt fokus har været der. Jeg har heller ikke været god til Youtube, men jeg er godt igang igen. Jeg har virkelig savnet at blogge herinde om mine tanker og mine beauty indlæg, som der kommer meget af igen fordi jeg virkelig er blevet en  skincare junkie. Jeg har bare gjort alt via. Snapchat.. Jeg er ikke hos bloggerspoint mere, og jeg står helt på egen hånd igen som da jeg startede ud med da jeg fik bloggen i 2013. Jeg er glad for det og nu er jeg klar igen! Jeg håber at i vil følge med fremover. Vi blogges ved snart! Love H xx


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Reply
  Sarah
  august 16, 2019 at 4:09 pm

  Velkommen tilbage! Har savnet dig at læse din blog <3

 • Reply
  Hamsa Yassin
  august 16, 2019 at 4:10 pm

  Selv tak søde Sarah <3 xx

 • Reply
  Charlotte
  august 17, 2019 at 11:36 am

  Er så lykkelig over du er tilbage

  • Reply
   Hamsa Yassin
   august 17, 2019 at 7:19 pm

   Tak søde Charlotte <3

Leave a Reply