ER JEG VEGETAR ELLER VEGANER..?

19. august 2019

Hey loves! Jeg håber at I er kommet godt igang med ugen, derfor ønskes I alle en dejlig mandag! Jeg har lige noget på hjertet, som jeg ellers har understeget godt og grundigt på min snapachat op til flere, men here we go again.. Folk vil bare IKKE lytte i 2019, de vil kun sige, hvad de tænker er rigtigt. Men den virker ikke på mig, om du så bliver ved heh.. Jeg har fra starten sagt, at jeg ikke var veganer, men vegetar.. For at være helt ærlig, så giver jeg et shit, for alle de ord som der er derude, men desværre bliver jeg nød til at skrive, hvad er hvad, for ellers forstår nogen mennesker det ikke! Er det ikke fucking lige meget? Jeg spiser ikke kød, er det ikke nok? Åbenbart ikke. Jeg ved godt at jeg kan støde nogen igennem dette indlæg, men en del og jeg mener IKKE alle, men en del veganer er helt skudt af efter min mening. De skal hele tiden fortælle dig, hvad de tror er sandt og det os fair nok, men på den måde de nedgøre dig på er fuckt up.. Ingen skal komme og fortælle mig, hvad jeg er eller ikke er. Igår var der en der kommenterede min nyeste video på Youtube, at jeg havde sagt på min snap story, at jeg var veganer, men at jeg nu sagde noget andet på Youtube? Jeg har ALDRIG sagt at jeg var veganer! Igen beviser det bare at nogen mennesker enten ikke lytter efter, ellers prøver det på at pisse en af. Jeg ved godt at jeg selv har valgt at være blogger, og den slags følger med i know that, men selvom jeg har blogget i 6 år om lidt, så kan folk overraske mig. Jeg er vegetar – jeg spiser ikke kød eller æg.. Jeg kommer til at lave flere indlæg her omkring, hvad jeg spiser, som vegetar. Det skal lige siges, at jeg kun har været igang i 10 uger og prøver stadig, at sætte mig ind i tingene. Det er stadig meget nyt for mig, men jeg er lykkelig for, at have taget dette valg. Er du veganer eller vegetar eller måske noget helt andet? Smid gerne en kommenter, så vi alle kan forstå hinanden bedre. Vi blogges ved snart.. Love H xx


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Emma Sia
  19. august 2019 at 15:58

  Selv er jeg hverken veganer, vegetar eller pesketar (hvordan det nu end staves). Men jeg har stor respekt for dem der gør det. Jeg syntes det er vigtigt at lytte til sin krop og sit hjerte, og stille spørgsmålstegn ved hvor den mad man indtager kommer fra.
  Jeg er ikke perfekt, det er der sku ingen som er, så selv om jeg fortrækker øko kød der har haft et luksus liv, så er det bare ikke altid muligt.
  Jeg er selv på Keto (under 20 kulhydrater om dagen, helst 0, og 70%fedt) og det er det som fungere for lige netop min krop. Men ja som sagt så syntes jeg det er rigtigt fedt at der er nogle som har det godt med mindre/ingen kød, det tæller alt sammen.

  Hamsa… Jeg er langt fra din største fan (ville faktisk mere kalde mig en nysgerrig obsavatør), men jeg syntes at du gør det godt på den her front, og så fuck da det om du får spist noget “forkert” en gang i mellem eller at folk er røv huller. Du har hjertet på rette sted og så er det sku det der betyder noget i min bog 😀

  keep up the good work!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. august 2019 at 17:01

   Hej søde Emma! Tak for din kommenter!
   Jeg prøver virkelig, men desværre er det ikke let med mange følgere selvom jeg elsker dem. Jeg er stadig ny i det og er gået all in, og det åbenbart ikke helt nok for alle.. Jeg gøre det på min måde!

 • Svar
  Sofie
  19. august 2019 at 17:49

  Hej Hamsa♥️ Jeg er 13 (snart 14 Hæh) og har været pesketar i 2 år. Det var lidt svært i starten da mine forældre og jeg ikke rigtig kendte til nogle veganske/vegetariske firmaer, men efter noget tid begyndte vi at finde mange ting i butikkerne og selvom jeg ikke er veganer får jeg ofte vegansk mad da min mor er allergisk overfor mælkeprodukter, æg og gluten osv, så det bliver tit vegansk hvilket jeg synes er helt fint♥️ Håber det hjalp KH Sofie

  • Svar
   Hamsa Yassin
   20. august 2019 at 16:05

   Hej Sofie! Tak for din kommenter! Det hjælper meget! Super sejt at du er startet så tidligt.. Det har jeg respekt for. Jeg startet også fordi at jeg er allergisk overfor mælkeprodukter og har gluten.. Hvilken firmaer handler du ved? Link gerne her <3 Hamsa xx

Skriv en kommentar