DET VIGTIGSTE FOR DIN HUD OM DAGEN

22. august 2019

(Indeholder affiliate links)


Hey loves! I ved at jeg er en  skincare freak. I den sidste års tid er jeg gået all in især på mine snapchat story. Her viser jeg jer tit hvilke produkter, som jeg bruger og hvordan jeg er kommet af med en del urenheder. Jeg er så besat af skincare og i dette indlæg vil jeg fra step til step guide jer igennem den bedste rutine til om dagen! Jeg håber at det kan hjælpe jer! Hvis du vil dele dine yndlings produkter med os andre, må du gerne dele dem i kommenterfeltet. Tak!


Step 1. Cleanse

CeraVe Foaming Facial Cleanser 79 kr. / Origins Checks and Balances Frothy Face Wash 144 kr. / La Mer The Cleansing Gel 710 kr.

Det vigtigste i din hudpleje rutine er at rense dit ansigt både morgen og aften! Du kan sagtens bare bruge dine hænder eller en ansigts maskine, som jeg selv bruger fra Clinique. Der findes mange af den type, hvor FOREO også har gode og billige maskiner. Jeg har fundet disse 3 cleanser, som jeg selv bruger nu og har brugt tidligere. 


Step 2. Tone

Pixi Glow Tonic 157 kr. / CHANEL Mattifying Toner 320 kr. / Caudalie Vinoperfect Concentrated Brightening Essence 262 kr.

Efter jeg har renset mit ansigt, så er næste step at bruge en toner. En toner kan findes til forskellige til hudtype behov såsom glow, matte, brightening og meget mere. Her er 3 jeg bruger på skift. Jeg er oily, så er ret glad for Chanel Lotion Pureté Fresh Mattifying Toner. Et tip: Ikke brug vatrondeller! Brug dine hænder og put produktet direkte på. Vatrondeller er IKKE godt for dit ansigt.


Step 3. Serum

The Organic Pharmacy Stabilised Vitamin C Serum 419 kr. / La Roche-Posay Pure Vitamin C10 Serum 249 kr. / The Ordinary Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2% 88 kr.

Serum er mit yndlings produkt når det kommer til skincare, og det er nemlig det produkt som trækker helt ind i ens hud. Om dagen er det vigtigt at bruge Vitamin C, og jeg har tænkt mig at lave et helt indlæg om Vitamin C her på bloggen da det er ret hypet for tiden. Måske har du set det online før. Disse 3 jeg har linket til er nogen der virker imod daglys og pigmeterforandringer. Vitamin C virker!


Step 4. Oli

Pai Rosehip BioRegenerate Oil 210 kr. / La Mer The Renewal Oil 1499 kr. / The Ordinary 100% Organic Virgin Chia Seed Oil 59 kr.

Efter serum så skal alt “sættes” og for at dine produkter virker endnu bedre, så er olie den bedste effekt, da det trænger ind i huden med det samme. I har nok set når jeg klasker mig selv i ansigtet eller bruger en faceroller, til at “vække” huden og lade blodet cirkulere rundt. Det lyder ret crazy I know.. Men det virker!


Step 5. Moisturize

Neutrogena Hydroboost Gel Cream Moisturiser 114 kr. / La Roche-Posay Effaclar H Moisturiser 112 kr. / CeraVe Moisturising Cream 27 kr.

Her er tre dagcremer, som næsten ikke koster noget og bare virker! Jeg er personligt glad for gel cremer, da jeg har oily skin, og det virker godt på mig. Så længe det er fragrance free, allergy tested og alcohol free! For mig er det vigtigt at de er ‘renlige’ produkter, hvor de ikke indeholder unødvendig bull shit..


Step 6. SPF for daytime

RUDOLPH CARE Organic Sun Face Cream SPF 30 244, 95 kr. / Clarins Sun Face Wrinkle Control Cream SPF 30 239, 95. / La Roche-Posay Anthelios Anti-Shine SPF50+ 115 kr.

Du SKAL afslutte din rutine med SPF.. Det er vigtigt! Jeg bruger SPF hele året rundt og når jeg siger det til folk, så griner de af mig og siger ” Hamsa? Du er jo mørk” Ja og hvad så? Solens stråler er slet ikke god for vores hud! Den ødelægger mere end den gavner.. Jeg har døjet med pigmentfejl i mange år, og har kæmpet mig igennem med det.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Mads
  22. august 2019 at 22:55

  Tusind TAK Hamsa !!!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. august 2019 at 1:44

   SELV TAK!

 • Svar
  Mette
  22. august 2019 at 22:55

  Det hjalp så meget <3 tak søde 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. august 2019 at 1:44

   Wuhu!!

 • Svar
  Karina
  22. august 2019 at 22:56

  Tak for links (: <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. august 2019 at 1:44

   VÆRSGO 🙂

 • Svar
  SÅDAN FORSVANDT BUMSERNE – HAMSAYASSIN.DK
  26. august 2019 at 10:21

  […] måske har du set det i apoteket. Denne bruges efter du har vasket dit ansigt, og som jeg sagde i mit andet indlæg: IKKE brug vatrondeller, men påfør produktet direkte […]

Skriv en kommentar