OPSKRIFTEN PÅ EN NEM VEGANSK FROKOST

3. september 2019

Hey loves! Så tog jeg mig endelig sammen til, at lave dette indlæg. Jeg poster hverdag på Snapchat hvad jeg spiser og især nu hvor jeg er blevet vegetar, så kan vi altid hjælpe hinanden med opskriften, tilbud på mad osv. Denne opskrift er super nem og kan sagtens bruges til madpakken i skolen. Den er sund og lækker og det kan vi godt li!


DET SKAL DU BRUGE: 400 g nudler (f.eks. sobanudler) – 250 g portobellosvampe –  olivenolie til stegning (jeg bruger Becel Flydende Original) – 2 tsk. sojasauce – 200 g afskallede edamamebønner (fra frost) -1 bdt. grønne asparges – ½ rød spidskål – 2 store gulerødder.

Kog nudlerne, og skyl dem i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Rens svampene; skær dem i skiver, og steg dem gyldne i en smule olie på en pande. Dryp lidt sojasauce over for at give dem smag. Overhæld edamamebønner med kogende vand, så de tør op. Knæk den grove ende af aspargesene, kassér, og hæld kogende vand over aspargesene i en ren køkkenvask. Lad dem dampe af, og skær dem i grove skiver. Snit spidskålen fint, og skær gulerødderne i skrå, tynde skiver.Nyd det! Glæder mig til at se jeres snaps af maden! Blogges ved snart.. Love H xx

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Gitte Andersen
    3. september 2019 at 16:09

    Tak for opskriften 🙂

    Mvh. Gitte

Skriv en kommentar