HER ER MINE MARMORPLADER FRA + KONKURRENCE

september 5, 2019

Hi loves! I har bombet mig længe med hvor mine marmorplader var fra når i spottede dem via. min snapchat. Jeg kan godt forstå at i gerne vil vide det da de er ret lækre heh.. Jeg har selv været nede og købe 3 den anden dag, så vi kan lave en lille konkurrence i dag. Men først vil jeg lige komme med en lille træls nyhed.. Disse lange marmorplader kan ikke købes på nettet, og det er ret øv.. Vi har en lille butik her i holstebro, som hedder Lys & Papir Huset (ligger i Nørreportcenteret her i Holstebro) som sælger dem.. De har ikke en onlineside endnu, og det er øv.. Jeg ved også at der ikke er særlig mange af dem tilbage, da jeg selv har købt mange af dem hah.. Men der er nogen tilbage, så hvis du kender nogen, som er herfra som vil købe det til dig, så kan i få dem på den  måde.. De er TUNGE, så er i advaret. Men alle mine marmorplader er ikke kun derfra.


Disse her kan du til gengæld få fat i. Det første billede i ser med de to lysestager, der er pladen fra Tiger butikken (ved dog ikke om de har dem i alle Tiger butikker i Dk) men hold øje.. De får sometimes dem hjem, også er de væk igen.. Jeg har fundet mange fede ting derfra, som jeg nok også skal vise jer soon.. Den anden plade med lysekronen er fra butikken Sinnerup! De har dem endda i mange forskellige farver, og jeg vil anbefale at i tjekker dem ud. Det er også der jeg har købt mine metalsugerør fra! Det faktisk i starten af 2019, hvor jeg tilfældigt kom ind i butikken og faldt over at de havde mange fede ting til rimelig priser til hjemmet. Jeg er fan!


KONKURRENCE TID! Tre af jer skønne læsere kan vinde disse “lange marmorplader” Jeg finder 3 vindere da jeg har købt tre. I skal følge min instagram: @hamsayasindk & Snapchat: hamsayassinyt. Skriv en kommenter under dette indlæg om hvad du elsker at samle på til hjemmet. Jeg finder tre heldige vindere her på bloggen torsdag d. 12 September 2019.. Held og lykke!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Reply
  Laura Andersen
  september 5, 2019 at 3:13 pm

  Jeg elsker lysestager ❤️

 • Reply
  Mie Marie Jensen
  september 5, 2019 at 3:14 pm

  Årh! Fin konkurrence søde!! Jeg elsker lamper ❤️

 • Reply
  Malte
  september 5, 2019 at 3:15 pm

  Min søde kæreste vil være glad for dem:) !

 • Reply
  Camilla Jensen
  september 5, 2019 at 3:16 pm

  Jeg er vild med din blog! Så flotte billeder 🙂 jeg elsker marmorplader!

 • Reply
  Natalia
  september 5, 2019 at 4:11 pm

  Denne ville passe perfekt ind til mit nye værelse, da jeg er flyttet i hus. Elsker at have duftlys på mit værelse❤️

 • Reply
  Ida
  september 5, 2019 at 5:06 pm

  Jeg ELSKER hudpleje, og jeg har SÅ meget af det. Så ville elske marmorpladen, så jeg kan have mine mest brugte fremme!!!

 • Reply
  Emma hansen
  september 5, 2019 at 5:12 pm

  JEG ELSKER SMÅ PYNTE TING! Elsker din blog !

 • Reply
  Mette Jakobsen
  september 5, 2019 at 5:13 pm

  Jeg er mest til farver 🙂 Vil dog sige at de marmorplader er så smukke !!

 • Reply
  Charlotte Amalie
  september 5, 2019 at 7:04 pm

  Fed giveaway søde! Jeg elsker alt i nude som dig.

 • Reply
  Mette
  september 5, 2019 at 10:32 pm

  Jeg elsker blomster

 • Reply
  Astrid Jensen
  september 5, 2019 at 10:33 pm

  Jeg elsker dig <3

 • Reply
  Zainab
  september 6, 2019 at 12:57 pm

  Kære hamsa jeg vil gerne vinde de plader fordi jeg selv vil bruge dem til min værelse jeg har gået rund i byen og kiggede på dem men dog blev det ikke til noget da jeg syndes de var får lidt dyrt håber jeg vinder og keep going hamsaa!!!

 • Reply
  Theis Cao
  september 6, 2019 at 1:40 pm

  Jeg virkelig elsker dig

 • Reply
  Lucia G
  september 6, 2019 at 2:06 pm

  De ser lækre ud!

 • Reply
  Angelina
  september 6, 2019 at 2:31 pm

  Jeg elsker at samle på duftlys

 • Reply
  Ann-Britt Hilding
  september 6, 2019 at 6:11 pm

  Kunne være så fedt og besøge dig, nu hvor man kommer fra omregn, samtid følger jeg dig hver dag, og bliver lidt inspireret af dit liv .

 • Reply
  Kris
  september 6, 2019 at 7:23 pm

  Verdens bedste blog <3

 • Reply
  Sarah Andersen
  september 6, 2019 at 7:24 pm

  Jeg elsker din stil… det virkelig fedt. Især de små ting

 • Reply
  Lærke Darboe
  september 6, 2019 at 7:44 pm

  jeg hygger mig altid med at rydde op i mine småting og det ville være så dejlig med så’n en fin plade at stille creme og olier på

 • Reply
  Mikkel
  september 6, 2019 at 10:26 pm

  Min mor samler på Káhler lyshus (jeg hjælper til ved hendes fødselsdag og jul) Min mor vil elske, hvis jeg vandt denne konkurrence <3

Leave a Reply