HER ER MINE MARMORPLADER FRA + KONKURRENCE

5. september 2019

Hi loves! I har bombet mig længe med hvor mine marmorplader var fra når i spottede dem via. min snapchat. Jeg kan godt forstå at i gerne vil vide det da de er ret lækre heh.. Jeg har selv været nede og købe 3 den anden dag, så vi kan lave en lille konkurrence i dag. Men først vil jeg lige komme med en lille træls nyhed.. Disse lange marmorplader kan ikke købes på nettet, og det er ret øv.. Vi har en lille butik her i holstebro, som hedder Lys & Papir Huset (ligger i Nørreportcenteret her i Holstebro) som sælger dem.. De har ikke en onlineside endnu, og det er øv.. Jeg ved også at der ikke er særlig mange af dem tilbage, da jeg selv har købt mange af dem hah.. Men der er nogen tilbage, så hvis du kender nogen, som er herfra som vil købe det til dig, så kan i få dem på den  måde.. De er TUNGE, så er i advaret. Men alle mine marmorplader er ikke kun derfra.


Disse her kan du til gengæld få fat i. Det første billede i ser med de to lysestager, der er pladen fra Tiger butikken (ved dog ikke om de har dem i alle Tiger butikker i Dk) men hold øje.. De får sometimes dem hjem, også er de væk igen.. Jeg har fundet mange fede ting derfra, som jeg nok også skal vise jer soon.. Den anden plade med lysekronen er fra butikken Sinnerup! De har dem endda i mange forskellige farver, og jeg vil anbefale at i tjekker dem ud. Det er også der jeg har købt mine metalsugerør fra! Det faktisk i starten af 2019, hvor jeg tilfældigt kom ind i butikken og faldt over at de havde mange fede ting til rimelig priser til hjemmet. Jeg er fan!


KONKURRENCE TID! Tre af jer skønne læsere kan vinde disse “lange marmorplader” Jeg finder 3 vindere da jeg har købt tre. I skal følge min instagram: @hamsayasindk & Snapchat: hamsayassinyt. Skriv en kommenter under dette indlæg om hvad du elsker at samle på til hjemmet. Jeg finder tre heldige vindere her på bloggen torsdag d. 12 September 2019.. Held og lykke!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Laura Andersen
  5. september 2019 at 15:13

  Jeg elsker lysestager ❤️

 • Svar
  Mie Marie Jensen
  5. september 2019 at 15:14

  Årh! Fin konkurrence søde!! Jeg elsker lamper ❤️

 • Svar
  Malte
  5. september 2019 at 15:15

  Min søde kæreste vil være glad for dem:) !

 • Svar
  Camilla Jensen
  5. september 2019 at 15:16

  Jeg er vild med din blog! Så flotte billeder 🙂 jeg elsker marmorplader!

 • Svar
  Natalia
  5. september 2019 at 16:11

  Denne ville passe perfekt ind til mit nye værelse, da jeg er flyttet i hus. Elsker at have duftlys på mit værelse❤️

 • Svar
  Ida
  5. september 2019 at 17:06

  Jeg ELSKER hudpleje, og jeg har SÅ meget af det. Så ville elske marmorpladen, så jeg kan have mine mest brugte fremme!!!

 • Svar
  Emma hansen
  5. september 2019 at 17:12

  JEG ELSKER SMÅ PYNTE TING! Elsker din blog !

 • Svar
  Mette Jakobsen
  5. september 2019 at 17:13

  Jeg er mest til farver 🙂 Vil dog sige at de marmorplader er så smukke !!

 • Svar
  Charlotte Amalie
  5. september 2019 at 19:04

  Fed giveaway søde! Jeg elsker alt i nude som dig.

 • Svar
  Mette
  5. september 2019 at 22:32

  Jeg elsker blomster

 • Svar
  Astrid Jensen
  5. september 2019 at 22:33

  Jeg elsker dig <3

 • Svar
  Zainab
  6. september 2019 at 12:57

  Kære hamsa jeg vil gerne vinde de plader fordi jeg selv vil bruge dem til min værelse jeg har gået rund i byen og kiggede på dem men dog blev det ikke til noget da jeg syndes de var får lidt dyrt håber jeg vinder og keep going hamsaa!!!

 • Svar
  Theis Cao
  6. september 2019 at 13:40

  Jeg virkelig elsker dig

 • Svar
  Lucia G
  6. september 2019 at 14:06

  De ser lækre ud!

 • Svar
  Angelina
  6. september 2019 at 14:31

  Jeg elsker at samle på duftlys

 • Svar
  Ann-Britt Hilding
  6. september 2019 at 18:11

  Kunne være så fedt og besøge dig, nu hvor man kommer fra omregn, samtid følger jeg dig hver dag, og bliver lidt inspireret af dit liv .

 • Svar
  Kris
  6. september 2019 at 19:23

  Verdens bedste blog <3

 • Svar
  Sarah Andersen
  6. september 2019 at 19:24

  Jeg elsker din stil… det virkelig fedt. Især de små ting

 • Svar
  Lærke Darboe
  6. september 2019 at 19:44

  jeg hygger mig altid med at rydde op i mine småting og det ville være så dejlig med så’n en fin plade at stille creme og olier på

 • Svar
  Mikkel
  6. september 2019 at 22:26

  Min mor samler på Káhler lyshus (jeg hjælper til ved hendes fødselsdag og jul) Min mor vil elske, hvis jeg vandt denne konkurrence <3

Skriv en kommentar