HER KAN GLOSSIES KØBES UDEN TOLD

10. september 2019

Hi loves! Som I ved, så er jeg ved at teste mærket Glossier, som er ekstremt hype! Jeg laver mit første håndsindtryk af de produkter, som jeg havde bestilt på snapchat i lørdags, og som jeg sagde, så går max 4 uger før jeg kan give jer en anmeldelse på dem, så hold øje med bloggen! Glossier har gjort det muligt, at sende til Danmark (det har været muligt i noget tid nu), men produkterne findes på deres hjemmeside HER. De bliver sendt fra UK, altså England. Jeg linker længere nede hvad jeg har bestilt og tog lige nogle hurtige billeder til jer! Når du handler for 300 danske kroner, så er der fri fragt! Det betaler sig, at købe for 300 kroner når du både får fri fragt. Jeg vil teste dem, så på gensyn til en anmeldelse snart! Love HGLOSSIER Super Glow vitamin c + magnesium serum HER | GLOSSIER Solution exfoliating skin perfector HER | GLOSSIER Milky Jelly Cleanser conditioning face wash HER | GLOSSIER Priming Moisturizer buildable hydrating creme HER | GLOSSIER Balm Dotcom universal skin salve HER | GLOSSIER Mega Greens Galaxy Pack HER.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Marie Andersen
  10. september 2019 at 22:09

  TAK HAMSA <3 glæder mig til at læse hvad du synds om dem.. <3

 • Svar
  Fie Jensen
  17. september 2019 at 11:42

  Glæder mig til at se hvad du synes søde:)

 • Svar
  ER GLOSSIER PENGENE VÆRD..? – HAMSAYASSIN.DK
  10. oktober 2019 at 13:57

  […] loves! Så er der gået lidt over fire uger, siden jeg sidst havde postet et indlæg om Glossier, og hvis du gerne vil have fat i de produkter, så læs gerne indlægget hvor du kan finde links […]

Skriv en kommentar