GUIDE: KKW BEAUTY NUDE CRÈME LIPSTICK

12. september 2019

Hi loves! Jeg har en pakke på vej fra KKW beauty, som er i tolden lige nu (wuhu!).. Jeg venter sådan set bare på at få et brev fra postnord om, at jeg skal betale for tolden.. En af de grunde til, at jeg nu for første gang har bestilt fra hendes site er, at jeg hader, at betale for tolden. Da KylieCosmetics kom til verden brugte jeg mange penge på tolden, og blev ret træt af det. Nok om det! Jeg laver en haul herinde + Snapchat, når pakken ankommer!


På websitet KKW beauty kan jeg se, at hun har fået 3 nye farver igen. Nu er der 11 nudes lipsticks, som koster $18 (122,07 DKK) stykket. Jeg elsker nudes lipsticks, og går aldrig med andet! Det ved I, heh.. Ved os mange af jer elsker nudes, og i dette indlæg har jeg samlet farverne, så I kan se hvordan det vil se ud på jeres skintone.


Der var tre lipliners, men kan nu se hun har fået fire nye farver på siden her. De kaldes ” Nude Lip Liners“, som skulle være creamy, så de er ikke matte, men creamet i konsistensen. Jeg har bestilt “Nude 3 Deep Brown Nude“. Jeg elsker brunelig lip liners til mine nudes lips. Bloggers ved loves.. xx

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  ER KKW BEAUTY PENGENE VÆRD..? – HAMSAYASSIN.DK
  16. september 2019 at 14:09

  […] loves! Så kom pakken endelig hjem til mig, som jeg skrev i mit tidligere indlæg. Jeg har bestilt produkter fra KKW Beauty for første gang, og nu har jeg prøvet nogle af […]

 • Svar
  Klara Nielsen
  17. september 2019 at 11:42

  Jeg elsker også nude lippies!!!

Skriv en kommentar