ER KKW BEAUTY PENGENE VÆRD..?

16. september 2019


Hi loves! Så kom pakken endelig hjem til mig, som jeg skrev i mit tidligere indlæg. Jeg har bestilt produkter fra KKW Beauty for første gang, og nu har jeg prøvet nogle af produkterne i et par dage, og vil i dette indlæg fortælle hvad jeg synes om dem. Det skal lige siges, at jeg købte produkterne på udsalg, så jeg fik sparet en del penge faktisk, så inden du bestiller derfra så tjek op på det. Mit bedste råd er, at I shopper derinde, når der er Black Friday, som er snart (29. November), hvor I kan spare en del penge! Jeg kom af med 350 DKK i told + 121,37 DKK i fragt. Jeg kommer ikke til at vise swatches i dette indlæg, da vi alle har forskellig undertoner, og på google kan du finde en masse, som nok passer præcis til din skintone.


Jeg har bestilt to øjenskyggepaletter, som er Smokey Volume I Palette for $30 (202,23 DKK) & Classic Palette $45 (303,35 DKK). Jeg kan sige med det samme, at hendes formula er alle pengene værd! Jeg er virkelig overrasket over hvor gode de er! I sær hendes matte, som bare blender igennem! Indpakningen er lige mig!


LIPSTICKS & LIP LINERS: Nude 4: Mid-tone cool nude: $18 = 121,34 DKK & Classic icon 2 – warm pink nude $18 = 121,34 DKK. Nude 3: Deep brown nude lip liner: $12 = 80,89 DKK.

Jeg er den største nude lipsticks elsker nogensinde, og jeg har altid nude lips! Lad os starte med læbestifterne og deres indpakning. Indpakning, er enkelt og faktisk pænt at se på. De ser meget små ud på billeder I know, men de er faktisk okay! De var lidt mindre end M.A.C’s lipsticks, men ingen bruger alligevel altid en hel læbestift op (jeg elsker selv at skifte rundt mellem dem) Men de er cremey, og super lækre at have på. De er ikke long lasting, som at de holder i flere timer, men de er rigtig lækre. De findes i flere versioner, som jeg har blogget om her. Til gengæld synes jeg, at hendes lip liner indpakning er LORT! I know, de koster 80 kroner, og produktet er ganske udmærket, men når du er Kim Kardashian, så synes jeg altså, at ens produkter godt må være ret stilet.


CONTOUR STICK $18 = 121,34 DKK & POWDER CONTOUR SINGLES $20 = 134,82 DKK.

De sidste to produkter til contour har jeg dog ikke prøvet endnu, så hold øje på min Snapchat, hvor jeg daily vlogger! Jeg er dog ret skuffet over hvor lidt produkt man får i contoursticken! Selvom hun faktisk har ændret det til “mere produkt” efter hendes lancering, så synes jeg at det er stadig for lidt. Jeg skal nok opdatere på bloggen om alle produkterne igen! Håber at det kunne hjælpe jer lidt. Blogges ved snart! xx H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Mie
  16. september 2019 at 17:31

  Hold da op nogle flotte billeder søde (:

  • Svar
   Hamsa Yassin
   16. september 2019 at 17:35

   tusind tak søde 😀

 • Svar
  Sarah Andersen
  16. september 2019 at 17:32

  Hvor længe tog det dig at få pakken hjem søde ? 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   16. september 2019 at 17:35

   2-3 uger søde 🙂

 • Svar
  Anna Andersen
  16. september 2019 at 17:33

  Godt indlæg søde 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   16. september 2019 at 17:36

   Tak smukke 🙂

 • Svar
  MIN GUIDE TIL NEM HVERDAGS – MAKEUP (DET JEG BRUGER) – HAMSAYASSIN.DK
  23. oktober 2019 at 1:27

  […] og til sidst sætter jeg det med Soft Velvet Pressed Powder. Til mine kinder bruger jeg KKW Beauty Contour Stick, og påføre en smule på 130 Short Duo Fibre børste fra MAC Cosmetics. For at varme mine kinder […]

Skriv en kommentar