NU VIL JEG TESTE SANZI – BEAUTY

17. september 2019

ANNONCE I SAMARBEJDE MED SANZI-BEAUTY.DK

Hi loves! Jeg tog kontakt til Sanzi Beauty, fordi jeg var nysgerrig! Jeg er skincare freak på højeste plan, så begyndte med at teste de her tre produkter til ansigtet i mandags, så jeg har ikke en anmeldelse parat til jer endnu – men jeg vender tilbage her om nogle uger, og giver jer min oplevelse med dem! Stay tuned. Jeg har også modtaget deres vippeserum, som jeg også skal have testet – jeg tror at jeg starter på dem i den kommende uge, så hold lige øje med min Instagram story. Kender I til Sanzi Beauty? Det er et dansk mærke, så det endnu mere fedt for mig, at teste dem! Jeg synes, at vi er for dårlige til at støtte danske mærker herhjemme generelt.SOFT CLEANSING FOAM HER  || ANTI-AGING LIFTING SERUM HER || ANTI-AGING FACE CREAM HER.


Jeg vender tilbage om 4 uger igen med et indlæg, og muligvis en video med produkterne her på bloggen. Jeg kan allerede sige, at Anti-Ageing Face Cream er min fave, af dem alle.. Blogges ved snart! Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Dorte Andersen
  17. september 2019 at 19:17

  Jeg elsker deres vippeserum !! Glæd dig

  • Svar
   Hamsa Yassin
   17. september 2019 at 19:20

   GLÆDER MIG 🙂

 • Svar
  JEG HAR TESTET SANZI – BEAUTY I TO MÅNEDER – HAMSAYASSIN.DK
  22. november 2019 at 15:15

  […] sweeties! De sidste to måneder har jeg testet mærket Sanzi – Beauty, som jeg også har lavet et  indlæg om på bloggen før + i har set en del til dem i mine snap storys når jeg har brugt dem. Jeg har […]

Skriv en kommentar