HUDA BEAUTY NEON OBSESSIONS PINK

27. september 2019

Hi loves! Sorry for, at jeg ikke har blogget de sidste par dage.. Jeg var i københavn i weekenden, og som I ved så var jeg i retten i går i Aarhus. Den snak tager vi senere herinde! Selvom jeg har vidst jer min lille palette fra Huda Beauty, så vil jeg også dele den med jer herinde, så I altid kan se den. Jeg ved godt, at den er udsolgt over alt på nettet og jeg var faktisk mega heldig! Inde ved Magasin Nord har de jo fået Sephora, og jeg spurgte en af de søde piger, som arbejder der om hun vil tjekke om der slet ikke var en tilbage, så træk hun skuffen ud og der var den aller sidste tilbage, som jeg så snuppede med hjem! Men kan se at Sephora nu har fået Obsessions Pink & Obsessions Green på lager.Jeg har allerede nogle Huda’s paletter, som er amazing og man kan ha’ dem med alle steder og de koster 250 kroner hos Sephora, som er en god deal synes jeg. Jeg har alt for mange varme og nude paletter, og derfor tænkt at det var på tide med noget farve heh.. Jeg glæder mig til at lave nogle looks med denne! Farvene er flotte, ret pigmetret og nemme at arbejde med. Husk at de er MEGET pigmenteret!


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

Skriv en kommentar