DEL 1: HVORFOR VAR JEG I RETTEN?

28. september 2019

Hi loves! Jeg tænkt at jeg ville lave dette indlæg, så det altid vil kunne læses hver gang I spørger. Jeg har forklaret det så mange gange på min snap story, men de forsvinder jo efter 24 timer, og jeg har også lavet en live, og det er ikke alle når, at se den. Så dette indlæg er LANGT, så I kan altid læse historien. Vi spoiler tiden tilbage til oktober 2018 hvor jeg var i Århus fra torsdag – søndag og besøgte en veninde der og det var en super fed weekend, indtil lørdag nat ved 03 tiden.. Jeg havde været i byen og festet igennem og var rigtig fuld. Jeg kunne ikke finde min veninde, det gik op for mig, at jeg havde nøglen til lejligheden så jeg ville faktisk bare hjem. Jeg  prøvede at finde en taxa (jeg bor ikke i Århus, så kender ikke til hvor og hvordan). Jeg møder så denne ældre dame, som fortæller mig, at jeg kan ta’ bussen da det er billigere og den kunne sætte mig af ved universitet, hvor min veninde bor ved siden af. Jeg tænker bare fuck yes, så spare jeg sgu de penge! Jeg følges med den ældre dame hen til der, hvor man kan kører med busser, og sætter mig ned. Bag mig er der tre drenge, som sidder der og spørger mig ind til alt det youtube drama, og jeg sidder bare og fortæller dem hele historien og overfor mig sidder der så de to piger. Jeg ved ikke præcis hvordan jeg kom i kontakt med dem, men det gik fra at jeg havde det sjovt, til mit livs værste minutter. Jeg hører der bliver sagt ”Du er pædodfil Hamsa”, jeg kigger på dem, og uden at jeg overhovedet får sagt et ord hopper jeg hen til den ene pige og råber hende i hovedet. Jeg bliver så skubbet tilbage af den ene pige, hvor jeg smækker hende en lussing, og hun så sparker til mine ben. Jeg er SÅ rasende! Det skal lige siges, at jeg er meget imod vold og aldrig nogensinde har været oppe at slås på denne her måde før. Det giver mig ikke ret til at slå fordi, at en anden kalder mig det! Men det handler ikke kun om at de havde sagt det.. Men mange måneder hvor jeg havde været igennem en lang periode efter det drama på youtube, så var dette dråben. Vi sidder der og råber og skriger af hinanden og jeg er helt urolig og kan slet ikke få ro. Der kommer så en fyr hen, og prøver at holde mig tilbage, hvilket han ikke skulle gøre. Han kommer SÅ tæt på mit hoved og råber “Du skal slap af”, hvilket jeg slet ikke kan lige der og nikker ham en skalle for, at få ham væk fra mig. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv været så rastløs, vred og ked af det. Jeg følte at alle var imod mig, og ingen kan forstå mig i den bus, selvom flere kommer hen og prøver at snak mig til ro. Jeg kaster min telefon i hovedet efter ham fyren, og han bløder. De går så ud af bussen og stoppet efter, så stiger jeg af, hvor politiet så venter på mig. Jeg forklarer dem hele situationen og fortæller alt, hvad jeg også har gjort (jeg havde intet at skjule). Jeg giver dem så mit nummer, hvor jeg fortæller dem, at de kan ringe hvis der er noget. Om mandagen ringer jeg selv ind til politiet, hvor jeg spørger om jeg er blevet meldt, hvilket hun ikke kunne svare mig på. Jeg fortæller hele historien på snapchat og der går cirka 7 måneder, hvor jeg pludseligt får brev fra politiet. Jeg skal ind og forklare min version. Igen, fortæller jeg alt og de var faktisk super søde. Der går så endnu 1 måned igen, hvor jeg får brev og det er så fra kriminalforsorgen. Jeg forstår intet for har aldrig nogensinde prøvet det her. Jeg skal til et møde og jeg forstår stadig ikke hvem de er, men jeg dukker op, hvor det er den sødeste kvinde som tager imod mig. Vi snakker om hele mit liv og at jeg skal skrive under på, at de må gå ind og læse mine papirer. Hun var super sød, og sagde at det her sker tit og jeg var endt ud i en dum statration, men det hele nok skulle gå. Efter 2 måneder igen, så får jeg brevet, hvor jeg skal møde i retten d. 25 September 2019 i Århus. Jeg er ret afklaret med det hele. Jeg ved at jeg nok bliver dømt og det er helt fair. Jeg skulle ikke have slået først, selvom at jeg var så presset, så skulle jeg ikke ha’ gjort det. Jeg har mest dårlig samvittighed overfor ham fyren, som jeg havde nikket en skalle og kastet min telefon efter. Han var selv lidt berusret, og tænkte nok at han kunne få mig til, at falde til ro.. Hvilket han gjorde på en forkert måde. Jeg gav ham også et undskyldning i retten, for det var det mindste jeg kunne gøre. 1 måned før jeg skulle møde i retten, tog jeg til Århus hvor jeg skulle mødes med min advokat, som jeg synes er verdens sejeste mand. Han kan virkelig sit arbejde, og han forsvaret mig rigtig godt. Jeg var rigtig sur den første dag vi mødtes, for jeg følte mig så misforstået, og jeg følte at jeg virkelig havde lavet en dum fejl – hvorfor skulle jeg i retten? De slog også mig? Ja, jeg slog først, men de sparkede og slog, også mig. Jeg var fucking sur.. Men jeg havde ikke meldt dem, og de havde meldt mig, så derfor kunne jeg ikke gøre noget. Jeg vil bare ha’ det her overstået, så jeg kunne komme videre med mit liv. Det blev d. 25 september, og jeg skulle være klar kl. 06:20.. Jeg kunne ikke sove den nat. Ikke at jeg var nervøs, men jeg var spændt for det var dagen. Da jeg dukkede op, så skulle jeg ind til security tjek, som er at man skal igennem en slags maskine, som bipper hvis du har noget med. Min telefon skulle låses ind i et skab, hvilket jeg var lidt træt af, men jeg kunne godt forstå det. Jeg går op til retsal 11, hvor der står mit navn på en skærm, hvor jeg tænker hold da op.. Retten starter kl 09.00 – heldigvis var det en af de helt små retssale, så det var ikke så dramatisk, som jeg havde regnet med. Jeg er den første, som skal vidne og sætter mig i vidneskanken.. Del to kommer en af dagene her på bloggen. Blogges ved soon! Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Marie Andersen
  28. september 2019 at 19:11

  Du er den sejeste! Jeg forstår dig <3

 • Svar
  DEL 2: HVORFOR SKULLE JEG I RETTEN? – HAMSAYASSIN.DK
  1. oktober 2019 at 16:07

  […] nervøs. Anklagerne spøger mig hvad der var sket i bussen og jeg forklarede det, som jeg skrev i min første del. Der var overvågningskamera i bussen, som vi så på skærmen, hvilket også gik op med min […]

Skriv en kommentar