ER GLOSSIER PENGENE VÆRD..?

10. oktober 2019

Hi loves! Så er der gået lidt over fire uger, siden jeg sidst havde postet et indlæg om Glossier, og hvis du gerne vil have fat i de produkter, så læs gerne indlægget hvor du kan finde links til fri fragt, når du har købt for 300 kroner + du slipper for at betale til tolden. Jeg har testet 5 hudpleje produkter, og et makeup produkt og jeg vil skrive min mening omkring dem i dette indlæg. Jeg vil starte med Milky Jelly Cleanser, som er deres eneste rens til ansigtet. De første par gange skulle jeg lige vænne mig til den, da den har en mere tyk konsistens, og som jeg har vist jer på MyStory, så kan man ikke rigtig se at den kommer på ens ansigt, men den fjender virkelig alt også makeup til hele ansigtet. Jeg synes det er et meget sjovt produkt, og den er perfekt at rejse rundt med.


Mine to yndlings produkter fra Glossier er helt klart Solution og Super Glow. Vi kan starte med Solution, som er deres toner og den er fantastisk! Den vil jeg faktisk anbefale til alle, især jer, som har problemer med porer, fedtet hud og ikke-slem akne. Når jeg skriver ikke-slem akne, så mener jeg folk med ” nice hud” jeg ved godt at det lyder mærkeligt, men Glossier’s produkter er IKKE til folk med ekstrem hud problemer. Det er mere til folk med pæn hud, som bare vil gøre lidt ekstra til. Hvis I også har bemærket det, så er der mange modeller, som bruger mærket og derfor er der så meget hype over dem. Hvis du har akne, så er disse produkter ikke noget for dig, og du vil spilde pengene på det. Jeg synes lige det kunne gå med mig, og jeg har ikke akne eller en “dårlig hud” jeg synes ikke engang, at det var nok for mig, at bruge dem alene. Super Glow er en vitamin c serum, som I ved så elsker jeg vitamin c, og jeg mixede endda den med andre serum for at have effekt jeg ville. Så husk på det når jeg I køber produkterne, at det ikke er for alle.


Deres Priming Moisturizer er rigtig lækker under makeup, selvom den hedder Priming Moisturizer, så er det ikke en primer, men en rigtig lækker frisk cream, som jeg mest har brugt under makeup. Hvis du døjer med en meget træt og tør hud, så har de Priming Moisturizer Rich, som skulle være rigtig tyk med massere af frugt. Et produkt, som jeg helt klart kan anbefale til folk med akne er Mega Greens Galaxy Pack, som er en maske der faktisk er god. Det er ikke den bedste mod akne, som at den gør alt arbejde for dig, men hvis du gerne vil prøve noget fra Glossier, og døjer med akne så vil jeg sige den og Solution. Jeg gentager mig selv igen fordi jeg ved, at 90% af jer gerne vil have noget der virker mod urenheder, og det vigtigt for mig at I ikke bare bestiller alt muligt, som ikke gavner jer i sidste ende. Det sidste produkt er makeup, som jeg faktisk tænker at bestille næste gang fra Glossier, nemlig deres makeup produkter. Jeg er blevet fan af deres Cloud Paint i farven Dawn. Det er en gel cream blush, som er fantastisk! Den kan bruges ovenpå pudder, og alt under forsvinder ikke eller bliver grimt. I kender det nok? Når man har pudder på også putter cream produkter oveni heh.. Jeg håber, at I kunne bruge indlægge til noget! Glossier er cute produkter, og de er ret hype. De er gode til folk med “normal eller tør hud” som jeg skrev før folk med “nice hud” vil elske disse. Vi blogges ved soon! Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

Skriv en kommentar