MINE YNDLINGS LIP COLOR BY TOM FORD BEAUTY

15. oktober 2019

Hi loves! Som I nok ved, så ELSKER jeg Tom Ford Beauty, og det er blevet mit yndlings mærke nu. Jeg har tit vist jer hans meget dyre kollektion, som jeg er meget stolt af på snapchat. Jeg ved godt, at Tom Ford Beauty er ret dyrt, og det ikke noget alle vil bruge og det er helt cool. For mig, som elsker beauty så meget, så er dette mærke en samling for mig. Jeg siger ikke, at I skal gå ned og købe et læbestift til 400 kroner for at være med og dette er bare noget jeg samler på og gerne vil dele med jer. Jeg tænker, at jeg vil lave flere indlæg med Tom Ford Beauty her på bloggen, da jeg har mest fra det mærke. Jeg har samlet 10 af mine yndlings nudes lip color i dette indlæg.


Nogle af jer tænker sikker nu “hvordan er det muligt at en læbestift kan koste 400 kroner”? Er det virkelig pengene værd? Så er svaret JA. Tom Ford Lip Color er luxury læbestifter, som først og fremmest har den flotteste indpakning, som er tung og flot. Læbestifterne holder længe på læberne! De føltes helt fantastisk, og aldrig for meget. De så pigmenteret, at du ikke skal bruge særlig meget. Disse lip color jeg viser nu er cream, så ingen er af dem er matte. Jeg skal nok lave flere indlæg, som jeg skrev før med de andre produkter. Jeg elsker virkelig hans læbestifter, og glæder mig til at dele de andre læber, øjenskygger, og alt andet med jer. Har I prøvet disse..?


Tom Ford Lip Color: Open Kimono, Naked Ambition, All Mine, Erogenous, Blush Nude, Spiced Honey, Spanish Pink, Bad Lieutenant, Sable Smoke, Devoré.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar