THE NUDE OBSESSIONS PALETTES BY HUDA BEAUTY

22. oktober 2019

Hi loves! Jeg har glædet mig til, at lave dette indlæg for jer, og generelt glædet mig til, at få disse paletter hjem. Jeg er vild med Huda Beauty, og især hendes øjenskygger! Hun har lige lanceret The Nude Obsessions for alle skintoner. I ved, at jeg elsker farven nude og dette var bare lige mig! Min veninde købte dem hjem til mig fra København, og desværre købte hun to ”Nude Meidum” fremfor den ”Nude Light” så jeg har desværre kun ”Nude Medium” & ”Nude Rich”, hvilket også var dem jeg ville have selv personligt, men jeg ville have dem alle tre, så I kunne se dem. Håber, at det er okay! Linker til Huda’s indlæg med dem alle HER.


Huda Beauty Nude Obsessions Palette koster 250,00 Kroner hos Sephora HER.

Jeg har allerede nogle af Obsessions palettes, og har ikke for længe siden skrevet også skrevet om Neon Pink Obsessions, som du kan læse lige HER. Jeg er fan af dem og især, når det kommer til shimmer, som er  super-pigmenteret! Som I kan se nedenunder, så er de ekstremt pigmenteret og man skal ikke bruge særlig meget! Når det kommer til hendes shimmer, så brug jeres fingre og ikke en børste. Du kan bedre styre dem med dine fingre. Når du skal bruge disse øjenskygger, så husk, at start med øjet. De kan godt have fallout, som er, at de kan godt “falde” på huden, da de er meget pigmenteret. De er helt klart nybegynder-venlige, da de er nemme, at arbejde med og prisen er helt fair. Du får også en rigtig lækker spejl med! Der er noget for alle skintones her.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar