MIN GUIDE TIL NEM HVERDAGS – MAKEUP (DET JEG BRUGER)

23. oktober 2019

(Indeholder affiliate links)

Hi loves! Vi prøver altid, at finde den nemmeste rutine om dagen, når det kommer til makeup, og det ret forståeligt når det er morgen, og det skal gå hurtigt. Det også vigtigt, at det ikke er for meget! (I forstår hvad jeg mener) heh.. Jeg har lavet en guide her den anden dag på min story, som hed “my secret” makeup rutine, som mange af jer var ret vilde med. Jeg vil vise jer i dette indlæg hvad jeg bruger, og jeg siger ikke, at I skal have præcis disse produkter for at have en nem hverdags rutine! Kig igennem hvad I har og brug det på en anden måde, som du plejer.


Efter min skincare rutine, så bruger jeg face & body foundation fra Dior Backstage, som er en af mine yndlings! Den er super nem, at arbejde med og jeg bruger mine hænder og smører det rundt i ansigtet (ikke for meget) bare en lille smule. Jeg tager en lille smule af Soft Matte Complete Concealer fra NARS, og varmer den på med mine fingre og dupper de steder, som jeg gerne vil dække og til sidst sætter jeg det med Soft Velvet Pressed Powder. Til mine kinder bruger jeg KKW Beauty Contour Stick, og påføre en smule på 130 Short Duo Fibre børste fra MAC Cosmetics. For at varme mine kinder op, så slutter jeg af med Cloud Paint i farven “Dawn” fra Glossier.


Når det kommer til mine bryn, så børster jeg dem hurtigt og bruger Brow Now Volumizing Tint fra Estée Lauder i farven “Dark Brunette” og de holder på ens bryn all day long! Du behøver ikke, at bruge øjenskygge, selvom jeg faktisk gør det selv alligevel, men faktisk ikke altid, heh.. Du kan sagtens bare bruge en matte og ikke en shimmer bronzer eller contour pudder til, at markere dine øjne. Jeg er ret stor fan af Tom Ford Beauty’s Eye Color Quad i farven “Cocoa Mirage”. Til læberne bruger jeg altid en brunlig lip liner, og I ved, at jeg er kæmpe fan af farven “Chestnut” fra MAC og dupper altid læberne med en nude lipstick, og fortiden er jeg helt vildt med KKW Beauty’s Nude Créme Lipsticks i farven ” Nude 4″. Jeg bruger ikke highligter til hverdag, men hvis jeg vil have en smule glød bruger jeg Ambient™ Lighting Palette i farven “Dim Edit” fra Hourglass. Hvad bruger du til hverdag..?

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Kristian Jensen
  23. oktober 2019 at 9:32

  Super lækre billeder Hamsa!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. oktober 2019 at 18:01

   TUSIND TAK <3

 • Svar
  Mette Marie
  23. oktober 2019 at 9:34

  Dior backstage foundation er så god!!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. oktober 2019 at 18:02

   TRUE!!! jeg elsker den så MEGET! Helt klart en af mine yndligs i år..

Skriv en kommentar