SUMMER FRIDAYS MASK

9. november 2019

Hi sweeties! I har nok bemærket på min story, at jeg har flere gange har brugt disse masker fra Summer Fridays, og en del af jer har spurgt ind til hvad jeg syntes om dem. Mærket er ret nyt, og måske har du set det på instagram? Det er ret hypet op, og det er der en rigtig god grund til, da de er super gode. Der er tre masker og jeg har selv to af dem som jeg gerne vil dele min mening om med jer. Har du hørt om dem..?


Jeg har disse to: JET LAG MASK og R+R MASK og de kan købes hos Magasin. Lad os starte med JET LAG MASK, som var den første de Summer Friday lancerede. Alle kan bruge den og især hvis du flyver meget eller skal i luften. Den fugter meget og det giver sig selv, at når du  flyver så mangler vi meget fugt til ansigtet. Hvis du er meget tør i ansigtet vil denne være din bedste ven! Du kan bruge den på mange måder, folk med meget tør hud bruger den faktisk som fugtighed’s cream da den giver meget fugt. Jeg bruger den som en maske, og så tager jeg den faktisk ikke af og påfører min skincare rutine. Der står at man kan tage den af efter 10 minutter – men jeg spilder ikke et produkt hvis det er muligt og den giver fugt hele natten igennem.


R+R MASK var den første jeg købte selv. Den har en gel form med en masse små ting i, som ligner det vi normalt bruger til skrub til ansigtet. Den har masser af olier i sig, så når du tager den af føler du dig ret fedtet i ansigtet. Jeg renser altid efter denne maske, som jeg også bruger som skrub efter den har sat sig i 10-20 minutter. Jeg kan virkelig li’ dem begge og de er lidt dyre, men de er pengene værd. Hvis du vil prøve disse produkter – så gå ind i Magasin eller Sephora og få en tester med hjem. Håber at det kunne hjælpe! Blogges ved soon..

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Beauty Haul + En Lækker Goodiebag – HAMSAYASSIN.DK
    7. marts 2020 at 11:55

    […] dejligt med en lækker goodiebag og denne var virkelig super lækker! Der er full zixe maske fra Summer Fridays, som jeg har blogget om herinde før. F-Balm Electrolyte Waterfacial fra Drunk Elephant, som jeg […]

Skriv en kommentar