Watermelon Glow Sleeping Mask & Pink Juice Moisturizer

13. november 2019

Hey sweeties! Jeg kom hjem til den bedste pakke længe i søndags, og jeg har længe gerne ville prøve mærket Glow Recipe, som er ret hype på Instagram heh.. Jeg så, at de havde en god gaveæske her til julen for en god pris. Jeg kan se, at den desværre er udsolgt hos Cult Beauty nu, men mon ikke den kommer tilbage igen. Gaveæsken hedder ” Let It Glow” og du får full-size Watermelon Glow Sleeping Mask (80ml) med to minis: Blueberry Bounce Gentle Cleanser (30ml) og Watermelon Glow Pink Juice Moisturiser (25ml). £43.00 = 374,54 DKK


Jeg ELSKER masker og jeg har efterhånden prøvet en del og det er en del af mig, at bruge maske næsten hverdag. Det en måde at forkæles sig selv på. Watermelon Glow Sleeping Mask bruger jeg til aller sidst efter min aftenrutine. Jeg venter cirka en time også klasker jeg den på. Hvis man er virkelig tør i ansigtet kan du faktisk også bruge den, som dagcream. Her i vintertiden er det bare perfekt, at vågne op til en dejlig glød hud. Det er IKKE en maske, som man skal vaske af men sove med. Watermelon Glow Pink Juice Moisturiser er en gel form og er perfekt til oily to combination skin. Den er oil-free moisturiser! Den er super frisk og hvis du skal bruge den om dagen, så husk SPF. Produkterne er købt hos Culty Beauty, og der kommer ikke told på der det er UK hjemmeside.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Ida A.
  13. november 2019 at 14:13

  Lækker maske ! 🙂

 • Svar
  Laura
  26. november 2019 at 11:04

  flotte billeder søde 🙂

 • Svar
  MIN AFTENS RUTINE PT – HAMSAYASSIN.DK
  13. januar 2020 at 11:26

  […] er ekstra, når det kommer til alt og især skincare, heh.. Jeg har blogget om Watermelon Glow Sleeping Mask herinde på bloggen før (læs indlægget her) og jeg viser den også tit på min snap story, og […]

 • Svar
  Alt Om Avocado Melt Retinol Sleeping Mask – HAMSAYASSIN.DK
  28. januar 2020 at 16:54

  […] med masker, og jeg er især fan af sleepings mask, da de fungerer natten over. Jeg har blogget om Watermelon Glow Sleeping Mask herinde på bloggen HER + set mig bruge den flere gange på min snap story. Jeg har nu også […]

Skriv en kommentar