MILK MAKEUP ER KOMMET TIL DANMARK

14. november 2019

Hey sweeties! For cirka en måned siden så kom mærket Milk Makeup til Danmark, og kan købes hos Sephora & Magasin. Min gode veninde Victoria Goldstien (find hende på instagram @binkydiamonds) , som står for Milk Makeup herhjemme i DK sendte mig en lækker pakke med nogle af produkterne.


BASE: På min snap story prøvede jeg alle produkterne sammen med jer, og det gik faktisk rigtigt godt! Hydro Grip Primer har været ret hype på nettet og som jeg har fortalt jer mange gange før, så bruger jeg ikke så tit en primer mere da jeg syntes min skincare rutine klarer det ret fint for mig. Jeg bruger denne primer nu da den er i gel form og det kan jeg godt li’, da den holder på din makeup og i de lange nætter er den perfekt! Blur Liquid Matte Foundation er perfekt til dig med oily skin, som mig selv. Jeg ELSKER matte foundations som bare holdder længe! Den kommer i 25 farver, så der skulle være noget til alle. Hvis du er MEGET tør i ansigtet, så er denne foundation ikke noget for dig. Flex Concealer Flexible er super lækker at blende ud og matcher meget godt med Blur Liquid Matte Foundations. Den er klart mit yndlings produkt fra Milk Makeup!


Blur + Set Loose Setting Powder er super lækker, og jeg har den i farven #TranslucentDeep. Jeg baker ikke med det, men bruger det i hele ansigtet. Den er ikke super mat, men med en satin finish efter min mening og alle kan bruge den. Den findes i tre farver. Flex Highlighter i farven #Blitzed, og den er lige det jeg kalder for et Instagram look heh.. Den er ret vild og jeg kan godt li’ den. Der er flere farver, og den jeg ejer er mere rose gold, som er ret pænt til min hudfarve. Til sidst vil jeg skrive om KUSH High Volume Mascara, som er virkelig TUNG! Den føles virkelig luksuriøs i indpakningen og farven er #BlackestBlack. Første omgang var ikke en succes da jeg filmede på snapchat. Men jeg er faktisk blevet glad for den, den er intens og den klumper ikke. Men jeg kan sagtens finde bedre mascara i drugstore, som gøre det meget bedre til billigere pris. Har du prøvet Milk Makeup..?

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Laura
    26. november 2019 at 11:03

    kan man få det i Matas? <3

Skriv en kommentar