JEG HAR TESTET SANZI – BEAUTY I TO MÅNEDER

22. november 2019

(ANNONCE I SAMARBEJDE MED SANZI – BEAUTY.DK)

Hey sweeties! De sidste to måneder har jeg testet mærket Sanzi – Beauty, som jeg også har lavet et  indlæg om på bloggen før + i har set en del til dem i mine snap storys når jeg har brugt dem. Jeg har allerede brugt en af deres produkter op, og næsten tømt en anden og der er også en jeg ikke er ligeså fan af. Desværre mistede jeg deres øjenvippe serum efter kort tid, så har ikke kunne teste den.. SORRY!


Lad os starte med det eneste produkt, som jeg ikke er fan af. Soft Cleansing Foam. Den er deres cleanser og hvis i husker godt, så sagde jeg faktisk i det første indlæg ar jeg ikke var så vild med disse foaming wash, når det handler om at rense min hud. Jeg bliver SÅ tør i ansigtet af dem, og det er den eneste grund til at jeg ikke kunne med dette produkt.. Den renser alt og virker som den skal! Jeg er fedtet i ansigtet og mine yndlings cleansere er dem i gel.


Nu er vi kommet til mine yndlings produkter! Anti-Aging Face Cream er helt tom og brugt op. Jeg elsker at ha’ den under min  makeup, og den føles så let at jeg måske propper lidt ekstra på heh.. Det er en super let creme og alle hudtyper kan bruge den. Den indholder Vitamin B3, som udglatter og forbedrer de små fine linje + Vitamin C som jeg elsker! Anti-Aging Lifting Serum har jeg også  været super glad for. Den indholder Vitamin C, som vi alle ved virker og efter par uger kunne jeg se, at ansigtet var en smule løftet. Det jeg elsker ved disse produkter er, at de ikke er tilsat parfume eller parabener. De er 110% Vegansk certificeret! Jeg holder øje med Sanzi – Beauty, og glæder mig til at se hvad de kommer ud med. Vi blogges soon.. Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Laura
    26. november 2019 at 11:02

    elsker deres serum!

Skriv en kommentar