HVAD SYNES JEG SÅ OM KYLIESKIN..?

24. november 2019

Hey sweeties! Så har jeg de seks uger testet KylieSkin, som jeg også lavet et indlæg om, da jeg lige fik fat i Kylie Skin Set, og jeg har meget, at sige om dem. Hvis I gerne vil læse om, hvor længe det tog, og pris med fragt + told så læs det første indlæg, som jeg har skrevet og komme tilbage til denne.


Lad os starte med mit helt yndlings produkt af dem alle: Foaming Face Wash, og hvis du er en trofast læsere, så ved du, at jeg ikke kan lide den slags cleanser, men jeg må indrømme, at denne er noget helt andet! Den renser alt og jeg har næsten brugt den op. Den får mig ikke til, at føle mig tør lige efter og jeg skal helt bestemt bestille den igen. Walnut Face Scrub har jeg kun brugt en enkelt gang, og det var der, hvor jeg testede den på min snap story for alle første gang. Jeg har undersøgt den alt for meget på nettet og da jeg lige havde prøvet den fik jeg et par udbrud i ansigtet, ikke at det var slemt, men jeg fik par bumser dagen efter. Så den må I helst ikke købe! Vanilla Milk Toner har jeg ikke brugt som en toner faktisk, men som essence efter en anden toner. Jeg forstår ikke helt meningen med, at produktet er toner, da den minder mest om essence, hvis man os læser ingredienserne.


I ved at jeg er ret glad for Vitamin C, og jeg Vitamin C Serum fra KylieSkin er mere en basic af slagsen. Hvis I forstår hvad jeg mener? Den er mere til folk der lige er startet med at bruge serum og det er der intet galt i. Den virker, som den skal og hvis du vil starte ud med at bruge serum, så er den rigtig god at starte ud med. Bemærk, at du faktisk kun 0.7 fl oz / 20 ml hvor det mest normal serummer ligger på 30 ml. De sidste to produkter er Eye Cream & Face Moisturizer. Lad os starte med eye cream, som jeg faktisk bruger hverdag om dagen. Den indholder Vitamin E og frisker op. Jeg tror ikke 110% på, at en cream generelt kan fjerne mørke rander heh.. Men den frisker mig op, og den er perfekt at bruge til hverdag. Den tør ind med det samme, og bestemt os en af mine faves. Face Moisturizer er perfekt under makeup, og jeg bruger den faktisk tit som primer under mit makeup. Den er super let og vil ønske at man kunne få den i større str. Jeg er ikke så sart når det kommer til face cream men jeg vil nok ikke betale $24 = 162,75 DKK + fragt og told for at få fat den igen.


ER KYLIESKIN PENGENE VÆRD? Så er svaret: Hvis du elsker Kylie Jenner, så ja. Cute indpakning, som er alt for hype, og basics produkter. Jeg er fan, men ikke sådan, at jeg vil dø for at få fat på dem igen. Jeg er vild med face wash, som jeg godt kunne finde på at købe igen. Men de andre vil jeg nok ikke, og venter på, at hun laver flere “personlig produkter” you know, for acne, oliy og dry skin. Disse produkter er for alle skin typer. Jeg håber, at I fik et indblik over dem i dette indlæg.. Blogges ved soon! Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Anni Jensen
  24. november 2019 at 13:22

  Ved du hvornår Kylie skin set er på lager igen ? Tak for de flotte billeder ! 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. november 2019 at 19:25

   Nope!

 • Svar
  Lars Madsen
  24. november 2019 at 13:23

  Gode billeder og godt indlæg!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   24. november 2019 at 19:26

   TAK <3

Skriv en kommentar