CRIME SERIES DU SKAL SE PÅ NETFLIX!

november 27, 2019

Hey sweeties! Hvis du følger godt med på min snap story, så er jeg ret vild med Netflix eller jeg er blevet vild med det, det sidste års tid (yes i know er bagud), men det har aldrig sagt mig noget indtil, at jeg startede med at se det. Jeg elsker Netflix, og især deres crime series! Jeg har altid været fan af crime series, og Netflix har en del af dem. Jeg har fundet fem af mine yndlings, som jeg har set flere gange og dem vi jeg dele med jer i dette indlæg!


1: The Assassination of Gianni Versace: Handler om mordet på Gianni Versace og hele historien om hans morder Andrew Cunanan, som er fucking lækker lol.. Jeg elsker den serie og den er lavet super godt!


2: Evil Genius: Er en af de mest underlige sager, hvor flere er indblandet. “Pizzabomben” -sagen som den også er kendt som. Den er rigtig trist, synes jeg. Jeg vil helst ikke råbe for højt, hvis du ikke har set den endnu. SE DEN!


3: Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes: Ted Bundy er en af de mest kendte seriemordere nogensinde. Han var ikke “typen”, som man troede der kunne gøre de ting. Ted Bundy har drabt over 50 uskyldig kvinder.


4: The Surviving R Kelly documentary : Hele sagen om R Kelly er tragisk, han har de sidste 25 år voldtaget mange unge mørke piger. Sagen er virkelig tragisk, og mange af hans ofrer står frem.


5. Madeleine McCann-sagen: Jeg husker tydeligt, da hun forsvandt! Hele sagen er på Netflix, den er super spændende at følge. Vi ved at hun ikke er blevet fundet, men der mange flere og nye informationer!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Reply
  Mie
  november 28, 2019 at 10:08 pm

  Flere af disse!!!

 • Reply
  Mads K
  november 28, 2019 at 10:08 pm

  Elsker dette indlæg 🙂

Leave a Reply