MINE YNDLINGS PARFUMER ALL TIME

22. december 2019

(Indeholder affiliate links)

Hvem elsker ikke parfumer? En parfume er så personlig, også når man giver gaver så elsker jeg selv at få en parfume eller give en. En duft kan få dig til at huske på en person eller et minde og det elsker jeg! Også er det lækkert at dufte godt ikke? Jeg elsker parfumer og jeg har MANGE, måske alt for mange men i dette indlæg vil jeg dele mine all times faves med jer.


Tom Ford Noir Extreme: HER | Tom Ford Black Orchid: HER | Tom Ford Noir De Noir: HER.

Det vil være underligt ikke at  nævne Tom Ford når det kommer til parfumer! Han er the king når det kommer til at lave dufte efter min mening heh.. Jeg elsker tunge dufte, som jeg mener virkelig tunge! Parfumer skal være ekstreme og Tom Ford giver den gas når det kommer til det. Du skal max bruge to til tre pift også holder de op til 8 til 12 timer. I dette indlæg går jeg ikke i dybt med hvad de dufter af da jeg personligt synes, at i skal gå ind til butikker og prøve parfumer generelt, også kan i altid købe dem online.


KAYALI Vanilla 28: HER.

Huda beauty og hendes søster Mona Kattan lancerede i sidste år mærke KAYALI og jeg har forelsket mig i Vanilla 28, som er en MUSK. Jeg blander denne parfume med andre da den er alt for sød og tung. Hvis du leder efter en rigtig holdbar vanilje parfume, så er den noget for dig. Jeg mixer mine parfumer sammen all time!


LANCÔME Idôle Eau de Parfum: HER.

Jeg har forelsket mig så meget i denne parfume! Den er så sød og alligevel ikke. Den er meget frisk, og den er virkelig lækker designet, som de siger er den verdens tyndeste parfume, og den kan faktisk ikke stå op, som du ser her på mine billeder. Jeg var så heldig at få den holder med fra butikken! I kan altid spørge.


CHANEL MADEMOISELLE INTENSE: HER | CHANEL N°5: HER | CHANEL NOIR: HER | CHANEL COCO: HER.

Chanel laver mine yndlings dufte nogensinde, og de har rigtig mange parfumer. Jeg elsker disse fire, og de dufter alle rigtig godt. De er stærke, og det er derfor jeg godt kan li’ Chanels parfumer. De har også nogle, som ikke er så kraftig i duften hvis man er til det. Jeg mixer mine parfumer sammen, som sagt laver jeg snart et indlæg med det!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar