KYLIE COSMETICS FACE PRODUKTER

28. december 2019

Så har jeg testet KylieCosmetics blush, bronzer og highligther. Jeg har prøvet dem sammen med jer for første gang på min snap story, og nu kan I få min mening omkring dem. Jeg har for nogle år siden testet hendes “gamle blush og highligter” I kan se videoen her. Jeg bestilte disse produkter black friday, og modtog dem d. 13 december, så det meget normalt at man skal vente i 14 dage. Jeg kom af med 280 kroner til tolden…. yay


BLUSH ‘ROSY’ $18.00 (120,94 DKK): HER | BRONZER ‘TANNED AND GORGEOUS’ $18.00 (120,94 DKK): HER | KYLIGHTER ‘SALTED CARAMEL’ $20.00 (134,38 DKK): HER.

Jeg vil sige, at indpakningen er ret tør, og det virker ret “billigt” i forhold til, at det er Kylie’s eget makeup, og sådan har det desværre altid været. Jeg er slet ikke fan af disse produkter. Lad os starte med bronzer, den er alt for grå i forhold til, at den skal være en bronzer.. Det er mere en contour farve, og jeg bryder mig slet ikke om den måde den ser ud på ansigtet. Det samme med kylighter’s: de virker alt for pigmenteret og jeg HADER, når produkter kan være det sometimes, da man gerne vil bygge makeuppen op selv, og ikke nok med det, så ser det ALT for meget ud på ansigtet. Jeg elsker makeup, og jeg er mere til det der soft look, som ser naturligt ud og ikke alt det der too much, og det synes jeg virkelig, at disse produkter er, og alt for puderet til mig. Det eneste produkt, som jeg synes er okay er Rosy, som er blushen og den er pæn og sidder godt på ansigtet, men desværre ikke lang tid.. Den holder ikke længe. Jeg er IKKE fan af disse produkter fra KylieCosmetics! Har I prøvet dem…?

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Verdens Måske Vigtigste Makeup Produkt – HAMSAYASSIN.DK
    9. marts 2020 at 17:44

    […] dukker op i julen med deres holiday collection, så please hold øje med det! Jeg er ikke vild med KylieCosmetics makeup produkter generelt, og det skal jeg nok lave et andet indlæg om! Men hendes Shimmer Eye […]

Skriv en kommentar