FEM PRODUKTER SOM VIL HJÆLPE DIG NU

6. januar 2020

(Indeholder affiliate links)

Ingenting kommer nemt og det gælder især skincare produkter! Jeg har efterhånden prøvet en del og når det kommer til urenheder, så har jeg godt styr på hvad der virker. Jeg har samlet fem produkter, som hjælper dig med udbrud “lige nu og her” ikke at det forsvinder med det samme, men you know over lidt tid. Jeg håber, at det kan hjælpe jer!


Clinique Anti Blemish Solutions Clarifying Lotion: (HER) Efter du har renset din hud er denne super god mod urenheder og udbrud. En mild og antibakteriel eksfoliering, der fjerner døde hudceller og overskydende talg, som kan føre til urenheder.

Pixi Glow Tonic: (HER) En eksfolierende toner, som hjælper med at opstramme normal til tør, kedelig og aldrende hud. Den iltende tonic fjerner døde hudceller og efterlader huden sund og strålende. Med 5% glykolsyre fugter væsken huden, og aloe vera og ginseng hjælper med at lindre under påføring.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution: (HER) En af mine yndlings produkter nogensinde fra The Ordinary! Det er vigtigt for mig, at sige, at den IKKE må bruges hverdag, og helst kun 1-2 gange i ugen inden sengetid! HUSK SPF om dagen og især, når du bruger denne. Det er en stærk peeling, som du vasker af efter 10 minutter.


The Ordinary Niacinamide 10 % + Zinc 1 % High Strength Vitamin and Mineral Blemish Formula: (HER) Jeg er ved at teste en del produkter fra The Ordinary, som jeg snart laver en guide med herinde, da man virkelig skal sætte sig ind i dem, før man bruger dem. Denne serum er fantastisk mod urenheder, da den indeholder Niacinamide + Zinc, som er godt imod bumser og udbrud. Det er en af de produkter, som jeg oprigtigt kan se forskel på dagen efter! Jeg bruger den, når jeg får udbrud.

COSRX Centella Blemish Cream: (HER) De fleste mennesker tror, at man skal bruge alt mulig creamer, når man har urenheder, og der er jeg ikke enig. Det er vigtigt, at bruge få produkter, som faktisk kan hjælpe på problemet! Denne cream er let og er lavet til folk, som døjer med bumser og den virker!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar