MIN AFTENS RUTINE PT

13. januar 2020

(Indeholder affiliate links)

Ja, jeg skifter tit hudpleje produkter, og tester rigtig mange nye ad gangen. Dog vil jeg sige, at jeg kender min hud så godt nu, så jeg kaster mig ikke ud i nogle ting, som er helt vildt fremmede for mig. Men der er kommet et helt nyt produkt i min rutine, og noget som jeg aldrig har prøvet før! Det er nemlig en retinol serum og hvad er det? Retinol + Vitamin E Serum er en premium anti-ageing hudpleje serum der er lavet med retinol af høj kvalitet, Vitamin E, Hyaluronsyre og Grøn Te til at hjælpe med udseendet på huden. Jeg er ved at teste det for tiden, og om noget tid vil jeg komme tilbage her og give jer min mening om det.


Denne rutine er, når jeg ikke har makeup på, og når jeg har makeup på bruger jeg også stadig denne rutine – bare med dobbelt cleasing. Jeg bruger det cirka 3 gange i ugen og starter ud med Turmeric Brightening & Exfoliating Mask, 2-in-1, som er rigtig god især, hvis du vil af med ar, dark spot og døde hudceller. Jeg er startet på noget nyt, som virker rigtig godt for mig og det er #60SecondRule, og det er faktisk bare hvor du renser godt og grundigt i 60 sekunder hverdag. Til det bruger jeg Neutrogena Clear & Defend Facial Wash. Efterfølgende bruger jeg The Tonic og The Treatment Lotion fra La Mer.


Hvis der er et produkt du bare skal bruge er det serum, som er min yndlings produkt. Som jeg startede ud med i indlægget, så er jeg startet med at bruge en Retinol serum, og jeg bruger Retinol Fusion PM fra Peter Thomas Roth. Jeg bruger den ikke hver aften, da jeg stadig er i “start fasen” og da Retinol er ret stærkt, så er det vigtigt, at man ikke bruger det hver aften. De aftener, som jeg ikke bruger en Retinol serum, der bruger jeg The Ordinary Niacinamide 10 % + Zinc 1 % High Strength Vitamin and Mineral Blemish Formula, som er en fantastisk serum som hjælper mod urenheder, og skaber ny hud. Både morgen og aften i denne vintertid bruger jeg flere serummer og jeg starter altid med Vichy Mineral 89 Hyaluronic Acid, som booster og rigtig godt her i vintertiden for ekstra fugt i huden. Jeg slutter altid af med enten Australian Native Berries Moisturiser fra Alya Skin eller Rosehip BioRegenerate Oil fra Pai. For det meste bruger jeg creamen inden også olien til aller sidst.


Jeg er ekstra, når det kommer til alt og især skincare, heh.. Jeg har blogget om Watermelon Glow Sleeping Mask herinde på bloggen før (læs indlægget her) og jeg viser den også tit på min snap story, og jeg elsker denne maske! Jeg ligger den på efter alt min rutine, og jeg sover med den på og vasker den først af morgnen efter. Den giver ekstra glød og hjælper meget på at forfriske huden + skaber ny hud på sigt. Jeg håber at I kunne bruge min rutine til noget! Hvad bruger du..? Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Laura
  13. januar 2020 at 12:47

  Tak for dette indlæg søde H:)

  • Svar
   Hamsa Yassin
   13. januar 2020 at 14:13

   tak <3

Skriv en kommentar