4 BEAUTY TRENDS SOM DU VIL SE I 2020

18. januar 2020

Vi er i 2020, ny deacade og hvert år kommer der nye trends og vi elsker dem! Jeg har fundet fire trends, som du helt sikkert vil se eller prøve i 2020! Jeg skal i hvert fald prøve nogle af dem og i dette indlæg vil jeg dele dem med jer. Hvis I kunne tænke jer flere af disse, så sig endelig til! Har I prøvet dem? Og hvad tænker I om dem?

Luxury nails

Vi vil se mange af disse negle fremover med logo, som Gucci, Chanel og de helt store luxury mærker. Jeg elsker selv negle, og får mine lavet tit og jeg har også tænkt mig, at hoppe på bølgen soon! Kunne det ikke være fedt med par flotte Chanel nails..?


LIPGLOSS IS BACK!

Lipgloss er tilbage! Jeg har de sidste to år været ret glad for den lipgloss, som IKKE er trættende på ens læber, og det hele bare klister sig fast, heh.. Jeg elsker en god creamet gloss, og de er tilbage nu! Find din yndlings gloss frem og slay igennem sis!


BLING BLING OVERALT

Nemlig! Massere af diamanter, som ikke behøver at være ægte, lol.. Både i håret, ansigtet og kroppen. Har I bemærket det endnu..? Jeg synes at det er super flot og især til håret! I love it!


BIG BROWS

Jeg er fan af mine tykke og store bryn, og det glæder mig SÅ meget, at big brows er tilbage med stil (heldigvis!) igen! Kæmpe bryn kan virkelig se messy ud og det er bare no go og jeg ved at du er enig med mig, heh..

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    The Best Blush Colors For Dark Skin Tone – HAMSAYASSIN.DK
    27. februar 2020 at 10:01

    […] er det blevet trend igen. Faktisk skrev jeg et indlæg på bloggen for nogle uger siden,  omkring de nye trends der vil ramme 2020. More blush honey! Jeg elsker blush, det er blevet en af mine yndlings makeup produkter. Men det […]

Skriv en kommentar