FOUNDATION GUIDE TIL DARK & DEEP SKIN TONE

26. januar 2020

(Indeholder affiliate links)

Det er ikke nogen hemmelighed, at når det kommer til foundation farver, så er os med dark deep skin altid blevet glemt! Heldigvis ændrede det sig, da Rihanna lanceret Fenty Beauty By Rihanna september 2017 med 40 farver! Dog ser jeg stadig problemet, hvor drugstore foundations er langt bagud i butikkerne herhjemme i DK.. Online er udvalget dog meget bedre og det er nemlig det vi skal snakke om i dette indlæg! Jeg kender min farve nu, så jeg har normalt ikke svært ved at finde den farve, som jeg ønsker fra det brand. Et tip! Find en youtubere, som har sammen skintone, som dig selv og det har hjulpet mig tit. Jeg laver snart et indlæg med undertoner, og hvad man præcis skal gå efter. Kender I “The Baseics?” Det er en hjemmeside for dark & deep skin, som guider dig til at hjælpe med at finde den rigtig farve. Tjek dem ud lige HER.


L’Oréal Paris Infallible 24hr Freshwear Liquid Foundation: HER – Min yndlings foundation i 2019, som kommer i 26 farver og prisen er så billig! Lige nu koster den 69 kr (HER) Førpris: 98 kr. (mat finish)

MAC Studio Fix Fluid SPF 15 Foundation: HER – 67 farver er virkelig fantastisk! Det var på grund af denne foundation jeg fandt ud af, at jeg havde varme toner. NC er folk med kolde toner og NW er folk med varme toner. Jeg bruger NW 55, når det kommer til MAC foundations. Pris: 241 kr (mat finish)

Smashbox Studio Skin Full Coverage 24 Hour Foundation: HER –  40 farver og prisen ligger på: 263 kr. (hvis i bruger koden: SKØNHED til de links hos lookfantastic, så spare I 18%) denne foundation har jeg selv lige købt og modtog den i dag.

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup: HER – 57 farver med mange undertoner. En af mine yndlings foundations om sommeren, da den er mat og virkelig bare sidder på hele dagen! Som jeg nævnte tidligere i indlægget, så tjek The Baseics for at finde den rigtig farve til dig. Pris: 303 kr

Urban Decay Stay Naked Foundation: HER – 49 farver og den skulle holde op til 24 timer. Jeg har ikke selv prøvet den endnu og vil så gerne prøve den på et tidpunkt! Den har fået rigtig gode anmeldelser på YouTube. Pris: 263 kr (mat finish)

Fenty Beauty By Rihanna Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation: HER – Det var nemlig denne foundation, som ændrede alt i beauty world! Da Rihanna dengang lancerede 40 farver (i dag kommer den i 50 farver) det fik alle de brands derude til at vågne op! Det er en af mine yndlings foundations, som holder long time! Den er soft matte finish, så den er rigtig god, hvis du er olieret, som mig selv. Her i DK kan du sagtens gå ind til Sephora, og få hjælp til farven der alle farver er i butikken! Pris: 285,00

L’Oréal Paris True Match Liquid Foundation with SPF and Hyaluronic Acid: HER – Prisen lige nu er 63 kr førpris: 89 kr med 33 farver. Denne foundation er en af de mest omtalte nogensinde. Jeg har ikke selv prøvet den, men den har både SPF og Hyaluronic Acid, som frugter rigtig meget. Hvis du er tør i huden vil du elske denne. Dog vil jeg sige, at man altid skal ha’ SPF på alligevel først. Hvis du virkelig gerne vil købe disse, og du tænker “kan ikke finde ud af min farve?” Så please Google eller brug The Baseics!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar