Alt Om Avocado Melt Retinol Sleeping Mask

28. januar 2020

I ved at jeg elsker, at forkæle mig med masker, og jeg er især fan af sleepings mask, da de fungerer natten over. Jeg har blogget om Watermelon Glow Sleeping Mask herinde på bloggen HER + set mig bruge den flere gange på min snap story. Jeg har nu også prøvet Avocado Melt Retinol Sleeping Mask fra mærke Glow Recipe, som jeg er blevet kæmpe fan af!


Glow Recipe Avocado Melt Sleep Set koster: £41.00 = 363,07 DKK Kan købes HER.

Avocado Melt Retinol Sleeping Mask bruges i dit sidste step i hudpleje rutinen. Den skal sjovt nok bruges om aften, og du smører den på hele ansigtet. Du kan hurtigt se og mærke, at den “smelter” på huden og sidder fast kort tid efter. Du skal ikke vaske den af! Du skal sove med den på og dagen efter, når du vågner vasker du den af. Det skal også siges, at du ikke skal bruge særlig meget af den. Den indholder Retinol, som jeg faktisk næsten lige har blogget om i min aftens rutine. Masken hjælper med at trække alle de døde hudceller væk, og skaber en ny og glødene hud. Den hjælper også med at rense dine porer igennem, og allerede dagen efter kan du hurtigt se, at din hud er mere glødende og fugtig! Alle kan bruge den.


Hvis man bestiller Avocado Melt Sleep Set, så får man en sød avocado-embroidered eye mask med! Den kan købes ved Cult Beauty, som er en UK hjemmeside og der kommer ikke told med, da det bliver sendt fra England.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

Skriv en kommentar