Glow Recipe’s New Banana Soufflé Moisture Cream

januar 29, 2020

Hvis der er et mærke, som jeg er blevet vild med er det Glow Recipe! Jeg har både blogget om deres Avocado Melt Sleeping Mask, og Watermelon Glow Sleeping Mask her på bloggen før. Du har nok ikke set mærket i de danske butikker endnu og forhåbentligt rammer de snart Sephora. Det er et K-beauty mærke, som er inspireret af koreansk skincare. De bruger rigtig meget frugt i deres produkter, som er rigtigt godt for vores hud. Denne gang er de kommet ud med Banana Moisture Cream.


Glow Recipe Banana Soufflé Moisture Cream koster: £36.00 = 318,27 DKK HER

Alle hudtyper kan bruge den og især hvis du er fedtet i ansigtet. Creamen er rigtig tynd og mener mest om gel. Der skal ikke bruges særlig meget af produktet, da den smelter på huden og føles virkelig lækker. Jeg bruger den selv hver morgen nu, og er blevet rigtig glad for den. Den dufter stærkt af banan, og det er ikke et problem for mig. Den indholder rigtig mange ingredienser, som booster og holder en fugtigt all day long. Dog synes jeg, at prisen er lidt for meget!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Reply
  Laura
  januar 29, 2020 at 1:50 pm

  Godt indlæg søde! Den må jeg ha’ fat i 🙂

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 29, 2020 at 1:52 pm

   Tak <3

 • Reply
  Mette Jensen
  januar 29, 2020 at 1:50 pm

  Kommer den til DK ?

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 29, 2020 at 1:51 pm

   I HOPE! Men der kommer ikke told på når du køber hos Cult Beauty 🙂

Leave a Reply